Jouw (levens)verhaal van A tot Z

Het alfabet geeft je 26 letters. Daarmee kan je woorden, zinnen, alinea’s en hele hoofdstukken op papier tot leven laten komen. Wil jij ook jouw eigen verhaal met deze 26 letters passend en treffend tot uitdrukking brengen? Uiteraard op een manier die bij jou past. Dat kan! En Willem gaat je daarbij helpen.

 

Een class die inspireert over hoe je jezelf op een hele menselijke en makkelijke manier over kan brengen met tekst. Je leert hoe je anderen kan bereiken met persoonlijke, leuke en korte tekstjes die inspireren. Praktisch. Leuk. Nuttig. En eigenlijk helemaal niet zo moeilijk met de tips van Willem in de class ‘Schrijvende wijs wijzer‘.

 

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz – deze 26 letters blijven voor mij enigszins fascinerend in het licht van ieders levensverhaal.

 

Er schiet hierover een ‘discussie’ in mijn herinnering. Een discussie over de vraag over ‘vrije wil’. Waarvan de een zegt ‘alles is voorbestemd‘. En de ander overtuigd is ‘de mens heeft een vrije wil’.

 

Maar wat nu als jouw levensverhaal een boek is dat begint met alle 26 letters van het alfabet op de eerste pagina. De volgende 100 bladzijden leeg…..Wat vind jij van de mogelijkheid dat ‘alles is voorbestemd, want alleen die 26 letters kunnen worden gebruikt’. En dat jij als mens daarbinnen wel een vrije wil hebt: je hebt de vrije keus om die letters op jouw manier te rangschikken in woorden, zinnen, hoofdstukken, boeken. Van alles dus, maar alleen met deze paar handenvol letters.

 

Denk voor jezelf hoe jouw levensverhaal wel of niet vrij is. Wat als de letters je zijn gegeven als voorbestemd? En dat de woorden, zinnen, verhalen je zelf kan maken, je ruimte van je vrij wil zijn? Benieuwd welke blogs en verhalen jij dan zou (willen) schrijven en delen. Welke vrije ruimte pak jij (op papier)? Ga ermee aan de slag. Word schrijvende wijs wijzer. Kom ook! Bekijk hier de class >>

 

  • 7 december 2023 door Judith Een initiatief van de directie van Thuis B.V.
    Ik ben lid van de eetclub ‘koken zonder sterren’. Klinkt heel erg laagdrempelig. Kan je vertellen, is het ook. Naast de voorwaarde dat het...
    lees meer
  • 16 november 2023 door Judith Dit is echt BIZAR simpel om meer gedaan te krijgen 
    Benieuwd wat je daarvoor hebt te doen?   Dat is 1 ding: formuleer je intenties SPECIFIEK. Niet meer. Niet minder.   Wat er dan...
    lees meer
  • 13 november 2023 door Judith Gratis. Ik houd ervan. Vooral van ‘gratis geld’…
      Al vanaf het moment dat ik enigszins begrip kreeg van de waarde van geld, houd ik van ‘gratis...
    lees meer