Energie(k) in Verbinding

Hebben jullie binnenkort een studie- en/of teamdag?
En willen jullie daar energie aan toevoegen?
En elkaar beter leren kennen en begrijpen?
‘Energie(k) in Verbinding’ doet dat!

We nemen onszelf allemaal als energiebron mee naar het werk.
Energie hebben we nodig om lekker te werken. Voluit te leven!

Energie(k) in Verbinding gaat over (leren) opladen.
Hoe en op welke wijze je ruimte voor jezelf inbouwt – ook op je werk en al dan niet samen met je collega’s – voor een energieke balans.
De hele dag door…!

Met als resultaat een gevuld ‘POT-je-energie(k)’!

* voor jou en je collega’s als onderdeel van een studie/teamdag
* in een uurtje tot een dagdeel
* op een interactieve wijze samen in verbinding
* aan de slag met de 4 energieniveaus
* aangehaakt bij de 4 seizoenen door het jaar heen
* voor het hele jaar door goede (werk)energie
* inclusief visuele reminders voor je (werk)dag
* en de valkuilen getackeld waar je denkt op te laden, maar niet zo is en stiekem nog steeds energie vraagt 

 

Programma

Jouw energie-tank op verschillende momenten kunnen bijvullen is een bijzonder handige tool. Energie(k) in Verbinding helpt jou en jouw collega’s om momenten te herkennen en vervolgens te weten welke energiegevers jij voor dat moment het beste kan inzetten.

 

We gaan aan de slag met de vier verschillende energieniveaus die je leert (h)erkennen. Om vervolgens tijdig en op de juiste wijze jouw energie-opladers in te zetten. Zodat jij meer bewust en meer in control bent over jouw energie gedurende de gehele werkdag door in te checken, af te stemmen en bewust in te zetten.

 

We starten de workshop door eerst even letterlijk en figuurlijk met elkaar in beweging te komen.

Vervolgens gaan we aan de slag met de 4 energieniveaus gekoppeld aan de seizoenen van het jaar.

Zo doorlopen we met elkaar het gehele aankomende jaar door vanuit de 4 seizoenen met de bedoeling aandacht te hebben voor een goede energie-balans het gehele jaar door.

 

Hoe we dat doen? Op basis van 3 pijlers:

1.
Kennis over energie en energieniveaus krijg je van ons.

De kennis gaan we omzetten in daden. In een actieve vorm gaan we energiegevers koppelen aan de dagelijkse praktijk, je werkdag en (nieuwe) gewoonten.

2.
Bij elk seizoen/energieniveau werken we een opdracht uit, zowel voor jezelf als in verbinding met je collega’s.

IMPACT | Iedere deelnemer krijgt ook visuals als reminders mee. Bij elk seizoen wordt de goodybag verder gevuld… Om daarna in je werktas te doen, op je bureau te zetten en/of op te hangen, in je bureaulade te schuiven, enz. Zodat je deze visuals het gehele jaar door willekeurig kan zien en als positieve reminder z’n goede (energie)werk kan blijven doen.

3.
De opzet is laagdrempelig en speels. 100% interactief. Inclusief persoonlijke zelfinzichten en ruimte voor een goed gesprek met elkaar.

 

Wat we doen? Een energieke reis door de 4 seizoenen.
Voor het hele jaar door energiek werken…

Zomer – fysieke energie
Welke energie heb je na de zomer? Wat van die energie wil je altijd graag meenemen en vasthouden voor het komende jaar? Past daarbij voor jou actief of passief? En hoe zit dat bij jouw collega?
Welke fysieke ‘voeding’ – letterlijk en figuurlijk – is goed en werkt vóór jou?
—> ‘POT-je’ energie + extra inspiratie voeding die voedt

Herfst – mentale energie
Blaadjes (vallen van de) boom – wat is jouw ‘POKON’ voor jouw energiestroom die de mentale belasting hersteld?
—> voeding voor jouw ‘boom 

Winter – spirituele energie
Zingeving. Inspiratie. Naar binnen, interne vertaalslag, reflectie, kerstdagen oud-en nieuw, balans opmaken
—> een ‘kaarsje’, een vlammetje, aandacht voor jouw vuur van binnenuit: waar wil jij jouw lichtje op laten schijnen?

Lente – emotionele energie
Hoe wil jij je richting de eerste zonnestralen ‘voelen’? Wat wens jij jezelf toe en wat wens jij jouw collega’s toe. Hoe voel je en creëer je verbinding?
—> laten we alvast de ‘slingers’ ophangen voor een feestje met ook de vraag “what do you bring to the party”?

 

Na deze 4 interacties heeft iedere deelnemer zijn/haar POT-je-energie(k) gevuld en een goodybag. Voor het hele jaar door goede (werk)energie.

 

Organiseren studie/teamdag
InCompany – wij komen ‘Energie(k) in Verbinding’ brengen op de plek waar hard wordt gewerkt, bij jullie op de werkplek. Plannen doen we in overleg, wat passend is in jullie agenda.

IDEE | ook super mooi om in te zetten als kick-off van het nieuwe (school)jaar of als kick-out van het (school)jaar. Een lekkere boost voor je team!

Tijdsduur
Inspiratie kunnen we brengen in een uurtje als een ‘boost’ of als een volwaardige inspiratie-interventie van een dagdeel.

Interesse? Neem contact op!
Bel mij, Judith! Ik ben bereikbaar op: 06-14 23 7007.
Of stuur mij een mailtje: judith@schoolofinspiration.nl.

 

 

DatumIn overleg TijdIn overleg
Locatie Ticket

Interessant! Ik wil meer weten

Ervaringen van anderen

Dank je wel voor alle mooie inspiratievolle momenten. Ik merk dat ik langzamerhand zaken anders aan het aanpakken ben. Dat bevalt me goed! Tuurlijk is het met vallen en opstaan en het is goed om af en toe de herhaling op te zoeken. Daarom vandaag maar eens in de agenda gedoken om tijd te reserveren voor een beetje "mijn tijd". Ik ga er vanuit dat dit een mooi vervolg gaat worden op de ingezette start bij de School of Inspiration.

Joost van Berkum

Er zijn 3 zaken die mij heel erg hebben aangesproken tijdens onze samenwerking: de duidelijke communicatie, de praktische oplossingen en de snelheid van realisatie.

Joline Luitjens

De School of InspirationI weet als geen ander kennis te vertalen naar praktische en concrete handvatten die de deelnemers nog lang na de training gebruiken. Bij alle klanten waar ik de School of Inspiration inzet overtreft deze mijn verwachtingen. Ze blinken uit in contact en verbinding met deelnemers. Door scherpe analyse weten ze bij iedereen de juiste snaar te raken en gaan deelnemers naar huis met de juiste tips.
De School of Inspiration maakt leren weer leuk! Ik kijk uit naar nog meer fijne samenwerkingen.

Rebecca Humphrey

Dankzij de School of Inspiration ontdek ik steeds meer over mijzelf. Wat mijn kracht is maar ook wat mijn valkuilen zijn zowel thuis als zakelijk. Ik haal veel uit deze levenslessen maar ook uit de interactie met mijn medestudenten. Het maakt me een ‘rijker’ mens.

Annemiek van der Kleijn

Ik ben naar de class: "lichter leven, minder stress" van de school of inspiration geweest. Tijdens de class heb ik handige tricks geleerd welke ik in het dagelijkse leven makkelijk kan toepassen. Naast dat er een hele fijne sfeer hing was het heel fijn om "lotgenoten" te spreken. Je merkte echt dat er die avond absoluut geen drempel was, iedereen was op z'n gemak en vertelde zonder gêne waar hij of zij mee zat. Ik heb het als een erg waardevolle class ervaren én heb mij alweer ingeschreven voor een nieuwe class.

Karen Grouvee

Super goede opzet. Die 2,5 uur zitten vol met inspiratie en eye-openers. Je krijgt inzicht, maar ook concrete tips waar je iets aan hebt. Fijn ook dat de ruimte zo gezellig is. Super blij met mijn jaarkaart!

Arjan Bloemendaal

Ik heb meerdere classes van de School of Inspiration gevolgd en dit heeft mij steeds meer inzicht over mezelf en over anderen gegeven. Dank daarvoor. Ik merk dat ik hierdoor verander en zaken anders ga aanpakken. Ik haal veel uit deze classes en wil er zeker nog een aantal meer volgen.

Leonie Maathuis

Ik kan je melden dat de workshop Rust in je Hoofd zeker de moeite waard was. Leuke sfeer, goeie tips en een inspirerende coach. Ik kwam er tevreden vandaan en slaap beter! Aanrader voor wie wat meer rust in zijn/haar hoofd wil

Anoniem

De training was geweldig; ik heb handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Sterker nog, ik sta te trappelen!! Heb ook al een eerste opzetje. Ik geloof helaas niet zo in baby steps, ben meer van de integrale aanpak. En die hamsters, die ga ik liefdevol wegjagen.

Germa Tilmans

Bij de school of inspiration heb ik de classes Boost je zelfvertrouwen en Succesvol mislukken gevolgd. De classes geven een mooi inzicht hoe verwachtingen over jezelf en verwachtingen vanuit en naar de omgeving (in)werken op je gevoel.
Mij werd een spiegel voorgehouden. Nu weer zelf aanzet om de opgedane kennis te borgen door te doen! Kortom: Prettige laagdrempelige classes om te volgen weer ingeschreven voor een volgende class!

Anoniem

Ik vond het een heel boeiende en praktische workshop en de manier waarop je dit aanbiedt is prettig. Veel dingen pas ik (onbewust) al toe, maar er waren toch meerdere opfrismomenten en nieuwe inzichten. De volgende dag deed zich al een situatie voor waarin ik bewust heb beïnvloed richting plezier. Heel mooi!

Bea van Munster

Onze collega’s zijn al overspoeld met info en tips die we van jullie hebben gekregen. En... we zijn druk aan het uitproberen: het meeveren en in de coulissen zetten of parkeren gaat ons al een stuk beter af... én het werkt!!!!
Het wordt echt dé uitspraak van het moment: zet het even in de coulissen :-)

Hetty ten Heggeler