school of inspiration

– over dat wat je niet op school leert, maar wel zou moeten weten voor fun & succes in je werk en je leven –

Lees mee over wat we doen, hoe we dat doen en met wie…

School of Inspiration

Ambitie

De School of Inspiration deelt tijdens inspiratie-classes inzichten die bijdragen aan fun & succes in je werk en je leven. Deze ideeën gaan over thema’s waarover we niks leren op school, maar we allemaal wel in het dagelijkse (werkende) leven mee te maken hebben. En daarbij maken we het steeds persoonlijk en gaan we op zoek naar dat wat bij jou past. Het draait om jou. Voor jou. En met jou. De inspiratie krijg je van ons met als ambitie-niveau: impact met effect, praktisch werkbare uitkomsten en vooral ook veel plezier!

Judith Vlaanderen

Inspiratie. Krijgen en geven. Daar word ik echt blij van! Mijn geluksmomentjes in mijn werk(dag) zijn de momenten van inspiratie. Nadat ik dit zo glashelder had ontdekt dacht ik: waarom daar niet mijn werk van maken? En zo is het idee van de School of Inspiration ontstaan. Daarmee blijf ik continue scherp op het blijven krijgen van inspiratie. Ik moet wel 😉 En creëer ik een podium om dat met zo veel mogelijk mensen te delen. Geweldig toch?! Daarbij ben ik op zoek gegaan naar mensen die vanuit hun expertise een inspirerende bijdrage aan kunnen leveren. Ik stel ze heel graag aan je voor, lees mee…

Anouk Veltmann

Bedenker van ‘Hebpie Smart Play’ om door middel van sporten aan jezelf te werken. Dit doet ze naast haar praktijk als psycho motorisch therapeut (PMT). Dat is een hele mond vol, maar nog belangrijker is de manier waarop Anouk het gesprek met je aangaat. Zo heeft zij mij al heel vaak – bij mijn ogenschijnlijk grote problemen – verrassend heldere en simpele inzichten gegeven. Ik wilde haar dan ook heel graag in mijn team van docenten opnemen. Met haar scherpe geest, logica en praktische insteek is zij een hele behulpzame gesprekspartner. Een waardevolle ontmoeting!

Monique Sleiderink

Als Monique binnenkomt, dan bruist het van de energie. Een echte aanpakker. Houdt van actie. Komt dan ook makkelijk en voortvarend in beweging en voor iets nieuws is ze snel enthousiast. Eigenschappen die erg goed passen bij haar job als presentatrice bij RTV Oost. Daarnaast is ze afgestudeerd in communicatie en zet ze deze kwaliteiten in voor verschillende opdrachtgevers en uiteenlopende opdrachten. En gelukkig ook voor de School of Inspiration! Haar expertise en ervaring deelt ze graag met ons. Wil jij ook ontdekken hoe je op de juiste manier bij mensen onder de aandacht kunt komen én blijven? Hoe je jezelf op de kaart zet? Volg een class bij Monique en ervaar het zelf!

Monique Baeten

Nadat ik zelf haar methode als biograaf heb ervaren was ik om… het heeft mij net dat ene belangrijke zetje gegeven om een aantal dingen nu wel te gaan doen. Monique heeft dat in huis. En ik wilde dat graag ‘in huis’ halen voor alle belangstellenden van de School of Inspiration. Monique straalt een hele prettige rust uit. Luistert goed. Is aanwezig op de achtergrond, zodat het echt om jou gaat op de voorgrond. Vol aandacht. Geeft jou zelf het stuur in handen. De manier hoe zij is in combinatie met haar biografische werkwijze is heel effectief. Ben dus heel blij met Monique erbij!

Willem Verdaasdonk

Mijn eerste ontmoeting met Willem was vooral lachen. En dat waren alle daaropvolgende ontmoetingen trouwens ook. Door zijn enorm nuchtere houding en droge humor. Niet een typische grapjas, begrijp mij niet verkeerd! Willem is door zijn rijke en afwisselende levenservaringen iemand die het zorgeloze lijkt te hebben omarmd. Altijd en nog steeds een harde werker met een enorm creatieve en intelligente geest met steeds weer vernieuwende ideeën. Schrijven is zijn passie en hij is daarin ook echt een vak-idioot. Deelt dat graag voor groepen mensen en dat past dus uitstekend bij de School of Inspiration. Laat je ook meenemen door zijn bevlogenheid en kennis en geniet van zijn humor, dan heb je sowieso een mooie middag met Willem!

 

 

 

Simone Tiehatten

Simone is imago stylist…wat een coole naam alleen al! Oprecht trots dat wij een imago stylist in ons team hebben. En dan niet zo maar eentje, maar Simone! Naast dat ze gewoon heel leuk is, is ze ook nog eens een echte professional. Ze leeft haar vak en haar kennis is echt mega. Van stoffen, vormen, kleuren, patronen, materialen en dat alles afgestemd op wat daarin voor jou wel en niet werkt. Een class van Simone wil je meemaken, geloof mij!

Lars Henning

Onderzoeker en docent. Jong en ambiteus. Communicatie en educatie. En dat allemaal gecombineerd met de interesse, kennis en voorkeur voor de digitale en online wereld. Begonnen als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Toen ging het al snel kriebelen om (meer) te werken met zijn passie: video. En zo maakte hij o.a. promotiefilms voor scholen.Nu werkend bij Saxion onder de vlag van TechYourFuture. En nu dus ook als docent bij ons! Heel blij mee, want Lars heeft de ideale ingredienten in huis voor het geven van inspiratie-classes op het vakgebied van de online wereld. Een vakgebied dat in deze tijd niet mag ontbreken dus een grote aanwinst dat Lars erbij is. Ook bij de School of Inspiration kunnen we nog steeds veel van Lars leren 🙂

 

Miranda van Wijk

In 1986 kocht ze haar eerste handleesboek. En bam! Dat was het….direct gefascineerd! Het was alsof ze iets dat ze lang geleden verloren was, weer terug vond. Het liet haar niet meer los en er volgden al snel meer handleesboeken. Nu zijn het er zo’n 250! En dat merk je ook, jeetje wat een kennis. Onder de indruk! Met de inzet van hand-analyse kan ze anderen in liefde en wijsheid een beetje bijschijnen op hun levenspad. Niet alles kan worden opgelost, maar het is een manier die wel een belangrijk steentje bij kan dragen op weg naar inzicht, bewustwording en groei. En wat je daar dan mee doet heb je – soms letterlijk – zelf in de Hand.

Karin Kuijper

Ze kijkt anders. Ze denkt anders. Ze analyseert anders. En dat is soms erg fijn kan ik je vertellen. Loop je vast in je eigen gedachten? Zit je ergens mee en kom je er niet uit? Zoek dan Karin op! Een enorme rugzak met heel veel kennis, levenservaring en wijsheid. Bijzonder mens in een bijzonder vakgebied: astrologie. Niks zweverig of vaag. Door haar andere manier van kijken en benaderen is ze verrassend verhelderend.

Bob Egberink

Als creatief directeur van ontwerpbureau INC doet hij niets zoals het hoort. Hij kenmerkt zich het best als ontwerper van vernieuwingen. Door zijn doortastende vragen laat hij je out of de box denken.  Hij zet aan tot creativiteit en houd je scherp op je doel en identiteit.  Waar wil je naar toe? En wat past bij jou? Zijn missie is om door creativiteit en design vernieuwingen te versnellen. Het proces is nooit af. Verbeteren ontwikkelen en innoveren is een continuproces.

Ellen Kaufmann

Doortastend, creatief en enorm betrokken. Luistert aandachtig met een oplettende geest om jou te kunnen helpen met je vraag. Als HR professional verder gegroeid als loopbaan-coach waar ze haar creativiteit en persoonlijke aandacht (nog) beter in kwijt kan. Ellen voelt aan, is emotioneel erg vaardig, maar altijd met de zakelijke touch gericht om iets te bereiken voor ogen.

Kirsten Copier

Een snelle, creatieve, originele denker met een open blik zonder oordeel. Geschoold als klinisch psycholoog, met een brede kennis, kunde en ervaring. Doorgrondt samen met jou wat nu eigenlijk ten grondslag ligt aan waar je in vast loopt. Iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, waardoor je misschien wel meer vertelt dan je van plan was, maar daar achteraf geen spijt van hebt. Wil je zware zaken wat lucht geven, van meerdere kanten bekijken en met nieuwe ideeën weer verder, dan ben je bij haar aan het goede adres.