Inschrijven

Iets voor jou? Kom dan ook! Doe mee. Laat je inspireren.

Geef hierboven in het bericht aan waarvoor jij je graag wilt inschrijven. Wat wil jij?

Class Ticket

Gewoon een keer een class volgen? Dat kan! Schrijf je dan in voor die ene class die jou interesse heeft. Geef hieronder aan bij welke class je wilt deelnemen.
44

 

Inspiratie Card

Vind je meerdere inspiratie-classes interessant? Wanneer je van plan bent een aantal classes te volgen dan is een Inspiratie Card interessant. Dat geeft je de mogelijkheid 3 classes te volgen van het gehele aanbod tegen een gereduceerd tarief.
€ 99 – voor 3 classes

 

SOI Member Card

Maar liefst een heel jaar lang alle inspiratie-classes volgen die je wilt. Ons hele aanbod is beschikbaar voor jou. Kies voor ‘een jaar inspiratie’ en volg er zo veel als je wilt!
€ 250 

 

Gift Card

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Met de School of Inspiration Gift Card geef je een leuke avond cadeau vol verhelderende en betekenisvolle inzichten. De Gift Card geeft toegang tot een class naar keuze. De Gift Card sturen we mooi ingepakt naar je op. Vermeld je adresgegevens in je bericht.
€ 44 

 

SOI Coaching

Heb jij een persoonlijk vraagstuk waarin jij je wilt ontwikkelen? Ook dan biedt de SOI uitkomst. Na een intake gesprek bepalen we jouw vraagstuk, koppelen we daar 4 gerelateerde classes aan en plannen 4 coahingsmomenten tussentijds voor 1-op-1 verdere verdieping.
€ 695 – inclusief 4 x coaching en 4 x inspiratie-class

 

InCompany

We komen naar jullie toe! Geef maar aan waar, wanneer en welke class(es). Van alles is mogelijk. Laten we bellen of afspreken om jullie plannen door te nemen.
€ 750

Inspiratie-mailing

Blijf geïnspireerd en ontvang steeds weer nieuwe ideeën met effectieve tips. Schrijf je GRATIS in.
GRATIS