Ontwerp jouw toekomst

Ben je op zoek naar wat je nu écht wilt in je leven? Wil je meer plezier en voldoening halen uit wat je doet? Heb je zin om met een open en nieuwsgierige houding en een verwonderblik naar jezelf te kijken? Om het avontuur aan te gaan om jezelf en je diepste verlangens (nog) beter te leren kennen én de essentie ervan te verwezenlijken?

In deze class nemen we je mee en maken we contact met je ‘dieperliggende verlangens’ met betrekking tot werk (en leven). Je wordt op een creatieve manier (letterlijk ‘ontwerpen’) getriggerd en word je meer bewust van wat nu je meest essentiële verlangens zijn en hoe je deze essentiële verlangens meer ruimte en invloed kunt gaan geven in je leven en (toekomstig) werk. Als je je bewust wordt van je essentiële verlangens krijg je meer inzicht in waar je ze nu al “leeft” en ga je meer vreugde en plezier ervaren. Je kunt ze gaan zoeken om je heen in je huidige werk of misschien in iets nieuws en anders.

We gaan dus creatief aan het werk met elkaar. Daarmee wordt onze intuïtie en het kind in onszelf aangesproken en proberen we te kijken en voelen met een open blik, zonder concrete invulling.

Doe mee en zet een eerste stap, een aanzet om dichterbij jezelf te komen. Schrijf je in!

Aanpak
In elke class staat een concreet vraagstuk centraal. De docent benadert dit vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken zoals de psychologie, gedragskunde, wetenschap, fysiologie en filosofie. We zijn trouwens niet perse op zoek naar de waarheid, wél gaan we op onderzoek: wat past bij jou? Vanuit de theorie gaan we op zoek naar jouw persoonlijke antwoorden voor fun & succes in je werk en leven.

E-follow-up
We zijn er voor jou, om jou en met dat wat werkt voor jou. De inspiratie krijg je van ons. Daarom willen we jou ook blijvend stimuleren en krijg je van ons een online follow-up. Om te helpen de inspirerende manier van denken en handelen die we aanreiken scherp te houden.

Hoe, waar en wanneer plannen en organiseren van inspiratie-classes
Wij komen de classes brengen op de plek waar hard wordt gewerkt: bij jullie op de werkplek, InCompany.  Plannen doen we in overleg, wat passend is in jullie agenda.

Inspiratie kunnen we brengen in een uurtje als een boost. De volledige inspiratie-class is een dagdeel. Met een reeks van classes kunnen we een gericht ontwikkelprogramma op-maat ontwerpen.

TIP | Denk ook eens aan een inspiratie-boost tijdens de lunch, als aftrap of afsluiting van een vergadering of als onderdeel van een studie- of teamdag. Ook voorafgaand aan een vrijdagmiddagborrel of tijdens een kwartaaloverleg kunnen we meedenken over het brengen van een inspiratie-snack.

Interesse? Neem contact op!
Klik hieronder op de knop ‘inschrijven’ of ‘aanvragen’ en vul het contactformulier in.
Bellen kan ook! Bel Judith: 06-14 23 7007.
Of stuur een mailtje naar judith@schoolofinspiration.nl.

 

 

Ja! ik kom ook Ontwerp jouw toekomst
DatumIn overleg TijdIn overleg
Locatie Ticket
Inschrijven
Ja! wij willen incompany Ontwerp jouw toekomst
DatumIn overleg TijdIn overleg
LocatieInCompany Ticket€ 750
Aanvragen

Ervaringen van anderen

Dank je wel voor alle mooie inspiratievolle momenten. Ik merk dat ik langzamerhand zaken anders aan het aanpakken ben. Dat bevalt me goed! Tuurlijk is het met vallen en opstaan en het is goed om af en toe de herhaling op te zoeken. Daarom vandaag maar eens in de agenda gedoken om tijd te reserveren voor een beetje "mijn tijd". Ik ga er vanuit dat dit een mooi vervolg gaat worden op de ingezette start bij de School of Inspiration.

Joost van Berkum

Er zijn 3 zaken die mij heel erg hebben aangesproken tijdens onze samenwerking: de duidelijke communicatie, de praktische oplossingen en de snelheid van realisatie.

Joline Luitjens

De School of InspirationI weet als geen ander kennis te vertalen naar praktische en concrete handvatten die de deelnemers nog lang na de training gebruiken. Bij alle klanten waar ik de School of Inspiration inzet overtreft deze mijn verwachtingen. Ze blinken uit in contact en verbinding met deelnemers. Door scherpe analyse weten ze bij iedereen de juiste snaar te raken en gaan deelnemers naar huis met de juiste tips.
De School of Inspiration maakt leren weer leuk! Ik kijk uit naar nog meer fijne samenwerkingen.

Rebecca Humphrey

Dankzij de School of Inspiration ontdek ik steeds meer over mijzelf. Wat mijn kracht is maar ook wat mijn valkuilen zijn zowel thuis als zakelijk. Ik haal veel uit deze levenslessen maar ook uit de interactie met mijn medestudenten. Het maakt me een ‘rijker’ mens.

Annemiek van der Kleijn

Ik ben naar de class: "lichter leven, minder stress" van de school of inspiration geweest. Tijdens de class heb ik handige tricks geleerd welke ik in het dagelijkse leven makkelijk kan toepassen. Naast dat er een hele fijne sfeer hing was het heel fijn om "lotgenoten" te spreken. Je merkte echt dat er die avond absoluut geen drempel was, iedereen was op z'n gemak en vertelde zonder gêne waar hij of zij mee zat. Ik heb het als een erg waardevolle class ervaren én heb mij alweer ingeschreven voor een nieuwe class.

Karen Grouvee

Super goede opzet. Die 2,5 uur zitten vol met inspiratie en eye-openers. Je krijgt inzicht, maar ook concrete tips waar je iets aan hebt. Fijn ook dat de ruimte zo gezellig is. Super blij met mijn jaarkaart!

Arjan Bloemendaal

Ik heb meerdere classes van de School of Inspiration gevolgd en dit heeft mij steeds meer inzicht over mezelf en over anderen gegeven. Dank daarvoor. Ik merk dat ik hierdoor verander en zaken anders ga aanpakken. Ik haal veel uit deze classes en wil er zeker nog een aantal meer volgen.

Leonie Maathuis

Ik kan je melden dat de workshop Rust in je Hoofd zeker de moeite waard was. Leuke sfeer, goeie tips en een inspirerende coach. Ik kwam er tevreden vandaan en slaap beter! Aanrader voor wie wat meer rust in zijn/haar hoofd wil

Anoniem

De training was geweldig; ik heb handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Sterker nog, ik sta te trappelen!! Heb ook al een eerste opzetje. Ik geloof helaas niet zo in baby steps, ben meer van de integrale aanpak. En die hamsters, die ga ik liefdevol wegjagen.

Germa Tilmans

Bij de school of inspiration heb ik de classes Boost je zelfvertrouwen en Succesvol mislukken gevolgd. De classes geven een mooi inzicht hoe verwachtingen over jezelf en verwachtingen vanuit en naar de omgeving (in)werken op je gevoel.
Mij werd een spiegel voorgehouden. Nu weer zelf aanzet om de opgedane kennis te borgen door te doen! Kortom: Prettige laagdrempelige classes om te volgen weer ingeschreven voor een volgende class!

Anoniem