Kickstart jezelf | Voornemens gedaan krijgen

Zijn er zaken die je moet doen waar je simpelweg geen zin in hebt? Of zaken die je lastig vind en dan vooruit schuift? Iedereen heeft weleens te maken met uitstelgedrag. Je wilt dingen wel doen, maar het lukt je gewoon niet. Om verschillende redenen. Er komt niets uit je handen, je schuift het voor je uit. Vervolgens voel je je alles behalve gelukkig. Soms zit je vast met je werk. Je stelt uit en je voelt jezelf waardeloos. Je doet liever allerlei onzinnige dingen dan dat je die ene nuttige actie gaat doen.

Uitstelgedrag is vervelend, maar ook af te leren. Ontdek in deze inspiratie-class wat te doen tegen uitstelgedrag en maak direct de volgende dag al een vliegende start.  Dus kom ook, versla je je uitstelgedrag en krijg je jezelf weer aan de slag!

> Waarom uitstellen zo jammer is….
> Vind de juiste motivatie
> Je denkbeeldige wilskrachtspier versterken – de olifant de baas
> Word je eigen held – heroïsche discipline
> Tackel de hamster – herpakken na een tegenslag
> Tools, nieuwe gewoonten en een effectief plan

Germa heeft deze class gevolgd en mailde na de class enthousiast het volgende: “De training was geweldig; het was super en ik heb handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Sterker nog, ik sta te trappelen!! Heb al een eerste opzetje. Ik geloof helaas niet zo in baby steps, ben meer van de integrale aanpak. En die hamsters, die ga ik liefdevol wegjagen.

Aanpak
In elke class staat een concreet vraagstuk centraal. De docent benadert dit vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken zoals de psychologie, gedragskunde, wetenschap, fysiologie en filosofie. We zijn trouwens niet perse op zoek naar de waarheid, wél gaan we op onderzoek: wat past bij jou? Vanuit de theorie gaan we op zoek naar jouw persoonlijke richting voor plezier en succes in je werk en leven.

E-follow’up
We zijn er voor jou, om jou en met dat wat werkt voor jou. De inspiratie krijg je van ons. Daarom willen we jou ook blijvend stimuleren en krijg je van ons een online follow’up. Om te helpen de inspirerende manier van denken en handelen die we aanreiken scherp te houden.

Organiseren van inspiratie-classes | 2 manieren

InCompany – wij komen de classes brengen op de plek waar hard wordt gewerkt, bij jullie op de werkplek. Plannen doen we in overleg, wat passend is in jullie agenda. Uiteraard met inachtneming van de anderhalve meter.

Online – een uitnodiging in je mailbox om in te loggen. Dat kan via Google Meet/Hangouts, Office365 Teams of Zoom. In overleg wat bij jullie past. En dan starten we digitaal met beeld&geluid met de inspiratie-class.

Tijdsduur
Inspiratie kunnen we brengen in een uurtje als een ‘boost’ of als een volwaardige inspiratie-class van een dagdeel. Met een reeks van classes kunnen we een gericht ontwikkelprogramma op-maat ontwerpen.

TIP | Denk ook eens aan een inspiratie-snack tijdens de lunch, als aftrap of afsluiting van een vergadering of als onderdeel van een studie- of teamdag. Ook voorafgaand aan een vrijdagmiddagborrel of tijdens een kwartaaloverleg kunnen we meedenken over het brengen van een inspiratie-snack.

Interesse? Neem contact op!
Bel mij, Judith! Ik ben bereikbaar op: 06-14 23 7007.
Of stuur mij een mailtje: judith@schoolofinspiration.nl.

 

 

DatumIn overleg TijdIn overleg
Locatie Ticket

Interessant! Ik wil meer weten

Ervaringen van anderen

Dank je wel voor alle mooie inspiratievolle momenten. Ik merk dat ik langzamerhand zaken anders aan het aanpakken ben. Dat bevalt me goed! Tuurlijk is het met vallen en opstaan en het is goed om af en toe de herhaling op te zoeken. Daarom vandaag maar eens in de agenda gedoken om tijd te reserveren voor een beetje "mijn tijd". Ik ga er vanuit dat dit een mooi vervolg gaat worden op de ingezette start bij de School of Inspiration.

Joost van Berkum

Er zijn 3 zaken die mij heel erg hebben aangesproken tijdens onze samenwerking: de duidelijke communicatie, de praktische oplossingen en de snelheid van realisatie.

Joline Luitjens

De School of InspirationI weet als geen ander kennis te vertalen naar praktische en concrete handvatten die de deelnemers nog lang na de training gebruiken. Bij alle klanten waar ik de School of Inspiration inzet overtreft deze mijn verwachtingen. Ze blinken uit in contact en verbinding met deelnemers. Door scherpe analyse weten ze bij iedereen de juiste snaar te raken en gaan deelnemers naar huis met de juiste tips.
De School of Inspiration maakt leren weer leuk! Ik kijk uit naar nog meer fijne samenwerkingen.

Rebecca Humphrey

Dankzij de School of Inspiration ontdek ik steeds meer over mijzelf. Wat mijn kracht is maar ook wat mijn valkuilen zijn zowel thuis als zakelijk. Ik haal veel uit deze levenslessen maar ook uit de interactie met mijn medestudenten. Het maakt me een ‘rijker’ mens.

Annemiek van der Kleijn

Ik ben naar de class: "lichter leven, minder stress" van de school of inspiration geweest. Tijdens de class heb ik handige tricks geleerd welke ik in het dagelijkse leven makkelijk kan toepassen. Naast dat er een hele fijne sfeer hing was het heel fijn om "lotgenoten" te spreken. Je merkte echt dat er die avond absoluut geen drempel was, iedereen was op z'n gemak en vertelde zonder gêne waar hij of zij mee zat. Ik heb het als een erg waardevolle class ervaren én heb mij alweer ingeschreven voor een nieuwe class.

Karen Grouvee

Super goede opzet. Die 2,5 uur zitten vol met inspiratie en eye-openers. Je krijgt inzicht, maar ook concrete tips waar je iets aan hebt. Fijn ook dat de ruimte zo gezellig is. Super blij met mijn jaarkaart!

Arjan Bloemendaal

Ik heb meerdere classes van de School of Inspiration gevolgd en dit heeft mij steeds meer inzicht over mezelf en over anderen gegeven. Dank daarvoor. Ik merk dat ik hierdoor verander en zaken anders ga aanpakken. Ik haal veel uit deze classes en wil er zeker nog een aantal meer volgen.

Leonie Maathuis

Ik kan je melden dat de workshop Rust in je Hoofd zeker de moeite waard was. Leuke sfeer, goeie tips en een inspirerende coach. Ik kwam er tevreden vandaan en slaap beter! Aanrader voor wie wat meer rust in zijn/haar hoofd wil

Anoniem

De training was geweldig; ik heb handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Sterker nog, ik sta te trappelen!! Heb ook al een eerste opzetje. Ik geloof helaas niet zo in baby steps, ben meer van de integrale aanpak. En die hamsters, die ga ik liefdevol wegjagen.

Germa Tilmans

Bij de school of inspiration heb ik de classes Boost je zelfvertrouwen en Succesvol mislukken gevolgd. De classes geven een mooi inzicht hoe verwachtingen over jezelf en verwachtingen vanuit en naar de omgeving (in)werken op je gevoel.
Mij werd een spiegel voorgehouden. Nu weer zelf aanzet om de opgedane kennis te borgen door te doen! Kortom: Prettige laagdrempelige classes om te volgen weer ingeschreven voor een volgende class!

Anoniem

Ik vond het een heel boeiende en praktische workshop en de manier waarop je dit aanbiedt is prettig. Veel dingen pas ik (onbewust) al toe, maar er waren toch meerdere opfrismomenten en nieuwe inzichten. De volgende dag deed zich al een situatie voor waarin ik bewust heb beïnvloed richting plezier. Heel mooi!

Bea van Munster

Onze collega’s zijn al overspoeld met info en tips die we van jullie hebben gekregen. En... we zijn druk aan het uitproberen: het meeveren en in de coulissen zetten of parkeren gaat ons al een stuk beter af... én het werkt!!!!
Het wordt echt dé uitspraak van het moment: zet het even in de coulissen :-)

Hetty ten Heggeler