Imago styling – jouw identiteit met de juiste stijl

Binnen slechts drie tot zes seconden hebben mensen een eerste indruk van elkaar. Jouw uitstraling heeft non-verbaal al een heel verhaal verteld, ook al heb je nauwelijks een woord gewisseld. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat dit ook echt jouw versie van het verhaal is!

Je kleding en je uitstraling bepalen voor een belangrijk deel jouw imago: dit is hoe anderen jou ervaren en herinneren. Stemt jouw imago overeen met de indruk die jij wilt achterlaten? In deze class leren we jou een brug te slaan tussen wie je daadwerkelijk bent en hoe je overkomt. De juiste styling maakt je authentiek en geeft je (nog meer) zelfvertrouwen.

Daadwerkelijk tot je recht komen. Je zelfbewustzijn vergroten. Je goed voelen. Je doelen makkelijker bereiken. Je persoonlijkheid, kwaliteiten en standpunten tot uiting brengen. Dat is wat er gebeurt als het totaalbeeld van je uitstraling in balans komt met je identiteit. En dat verdien je!

Topper en Flopper
Neem voor deze class twee kledingstukken mee: iets dat je heel graag en vaak draagt (‘jouw topper’) en iets dat ongedragen in de kast hangt (‘jouw flopper’). Waarom draag je dat ene kledingstuk heel vaak en het andere nooit? Aan de hand van de inzichten die je opdoet tijdens deze class, zal je deze vraag zelf kunnen beantwoorden en nooit meer miskopen doen!

Inclusief: handout

Aanpak
In elke class staat een concreet vraagstuk centraal. De docent benadert dit vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken zoals de psychologie, gedragskunde, wetenschap, fysiologie en filosofie. We zijn trouwens niet perse op zoek naar de waarheid, wél gaan we op onderzoek: wat past bij jou? Vanuit de theorie gaan we op zoek naar jouw persoonlijke antwoorden voor fun & succes in je werk en leven.

E-follow-up
We zijn er voor jou, om jou en met dat wat werkt voor jou. De inspiratie krijg je van ons. Daarom willen we jou ook blijvend stimuleren en krijg je van ons een online follow-up. Om te helpen de inspirerende manier van denken en handelen die we aanreiken scherp te houden.

Interesse?
Wil jij meedoen? Kom dan ook! Maak een keuze uit de 3 verschillende programma’s en schrijf je in:

Programma’s

Try out – individuele inschrijving
Gewoon een keer een enkele class volgen? Dat kan! Vraag dan gratis een voucher aan voor deze ene class die jou interesse heeft. Mogelijk dat je daarna zo enthousiast bent dat je dit vaker wilt. Een jaarabonnement biedt dan uitkomst.
Voucher voor 1x gratis try-out

Jaarabonnement
Een heel jaar lang mag je alle inspiratie-classes volgen die je wilt. Ons hele aanbod is beschikbaar voor jou. Laat je regelmatig inspireren over uiteenlopende onderwerpen. Volg er zo veel en zo vaak als je wilt!
KORTING! 15% intro-korting dus NU slechts € 250 (ipv € 295)

InCompany
We komen naar jullie toe! Geef maar aan waar, wanneer en welke class(es). Van alles is mogelijk. Van een korte inspiratie-class tot een jaar-programma. Of bijvoorbeeld een inspiratie-lunch. Het kan allemaal!
€ 750

 

Ja! ik kom ook Imago styling – jouw identiteit met de juiste stijl
DatumWo 17 april 2019 Tijd19:00
LocatieEnschede Prijs€ 0
Inschrijven
Ja! wij willen incompany Imago styling – jouw identiteit met de juiste stijl
DatumIn overleg TijdIn overleg
LocatieInCompany Prijs€ 750
Aanvragen

Ervaringen van anderen

Er zijn 3 zaken die mij heel erg hebben aangesproken tijdens onze samenwerking: de duidelijke communicatie, de praktische oplossingen en de snelheid van realisatie.

Joline Luitjens

Judith is een zeer professionele trainer met een enorme schat aan kennis. Deze kennis weet zij als geen ander te vertalen naar praktische en concrete handvatten die haar deelnemers nog lang na de training gebruiken! Bij alle klanten waar ik Judith als trainer inzet overtreft ze de verwachtingen en blinkt uit in contact en verbinding met deelnemers. Door haar scherpe analyse weet ze bij iedereen de juiste snaar te raken en gaan deelnemers naar huis met tips die juist voor deze persoon goed werken. Met haar enthousiasme en positieve insteek maakt ze leren altijd leuk! Ik kijk uit naar nog meer fijne samenwerkingen met Judith!

Rebecca Humphrey

Dankzij de School of Inspiration ontdek ik steeds meer over mijzelf. Wat mijn kracht is maar ook wat mijn valkuilen zijn zowel thuis als zakelijk. Ik haal veel uit deze levenslessen maar ook uit de interactie met mijn medestudenten. Het maakt me een ‘rijker’ mens.

Annemiek van der Kleijn

Dank je wel voor alle mooie inspiratievolle momenten. Ik merk dat ik langzamerhand zaken anders aan het aanpakken ben. Dat bevalt me goed! Tuurlijk is het met vallen en opstaan en het is goed om af en toe de herhaling op te zoeken. Daarom vandaag maar eens in de agenda gedoken om tijd te reserveren voor een beetje "mijn tijd". Ik ga er vanuit dat dit een mooi vervolg gaat worden op de ingezette start bij de School of Inspiration.

Joost van Berkum