Energie(k) Challenge

Zeven dagen aandacht voor (meer) energie. Met deze Challenge krijg jij ‘regie op je energie’. Wil je ook meedoen aan deze Challenge? Dat kan! De Challenge van 7 dagen is gebaseerd op het uitgangspunt:

 

Het probleem van deze tijd is niet de drukte, prikkels of dat we stress hebben, maar dat we ons niet, niet tijdig, onvoldoende en vooral vaak op de verkeerde manier opladen

 

Eerstvolgende startdatum: 1 oktober 2023. Doe je ook mee?!

 

Inhoud van de Challenge

In 7 dagen jouw energie verhogen:

>> Concrete handvatten om de ‘baas’ te zijn over je eigen energie

>> Inzicht in de verschillende niveau’s van energie laden

>> Eenvoudige, concreet toepasbare oefeningen en technieken

>> Op een manier die bij jou past invloed op jouw energievoorraad

>> Getackeld: DE mind-fuck van jouw brein

 

De bedoeling van de Challenge

We gaan in 7 dagen helpen te kiezen voor (meer!) energie, inzicht te geven hoe je dat voor elkaar krijgt, zelfkennis hoe het voor jou werkt en bewust te maken van de valkuilen en deze simpel te tackelen. Zodat je de hele dag door een goede energie-balans hebt. Zodat je thuis en in je privé de energie hebt om die leuke dingen te (blijven) doen.

Hoe ziet deze Energie(k) Challenge eruit?

Hoe lang het duurt

7 dagen

Wat je krijgt

Elke dag een mail met uitleg, tips, inspiratie

Inclusief

7 video’s om te kijken en/of luisteren

Praktisch

Elke dag (7x) concreet toepasbare oefeningen en technieken (de Challenge)

Tijd per dag

5 tot 10 minuten video

Om te lezen

Hand-out ‘Regie op je Energie’

Om te doen

Werkboek

 

Wil je ook mee doen start 1 oktober 2023?
Dat kan! Vul je mailadres in op deze pagina en jij bent erbij! Dan ontvang jij vanaf 1 oktober a.s. 7 werkdagen elke dag inspiratie over Regie op je Energie in je inbox met korte video’s en persoonlijke inzichten met een challenge.

Ja! ik kom ook Energie(k) Challenge
DatumStart 1 oktober 2023 Tijd7 dagen Challenge
LocatieOnline Ticket€ 0
Inschrijven
Ja! wij willen incompany Energie(k) Challenge
DatumStart 1 oktober 2023 Tijd7 dagen Challenge
LocatieOnline Ticket€ 0
Aanvragen

Ervaringen van anderen

Dank je wel voor alle mooie inspiratievolle momenten. Ik merk dat ik langzamerhand zaken anders aan het aanpakken ben. Dat bevalt me goed! Tuurlijk is het met vallen en opstaan en het is goed om af en toe de herhaling op te zoeken. Daarom vandaag maar eens in de agenda gedoken om tijd te reserveren voor een beetje "mijn tijd". Ik ga er vanuit dat dit een mooi vervolg gaat worden op de ingezette start bij de School of Inspiration.

Joost van Berkum

Er zijn 3 zaken die mij heel erg hebben aangesproken tijdens onze samenwerking: de duidelijke communicatie, de praktische oplossingen en de snelheid van realisatie.

Joline Luitjens

De School of InspirationI weet als geen ander kennis te vertalen naar praktische en concrete handvatten die de deelnemers nog lang na de training gebruiken. Bij alle klanten waar ik de School of Inspiration inzet overtreft deze mijn verwachtingen. Ze blinken uit in contact en verbinding met deelnemers. Door scherpe analyse weten ze bij iedereen de juiste snaar te raken en gaan deelnemers naar huis met de juiste tips.
De School of Inspiration maakt leren weer leuk! Ik kijk uit naar nog meer fijne samenwerkingen.

Rebecca Humphrey

Dankzij de School of Inspiration ontdek ik steeds meer over mijzelf. Wat mijn kracht is maar ook wat mijn valkuilen zijn zowel thuis als zakelijk. Ik haal veel uit deze levenslessen maar ook uit de interactie met mijn medestudenten. Het maakt me een ‘rijker’ mens.

Annemiek van der Kleijn

Ik ben naar de class: "lichter leven, minder stress" van de school of inspiration geweest. Tijdens de class heb ik handige tricks geleerd welke ik in het dagelijkse leven makkelijk kan toepassen. Naast dat er een hele fijne sfeer hing was het heel fijn om "lotgenoten" te spreken. Je merkte echt dat er die avond absoluut geen drempel was, iedereen was op z'n gemak en vertelde zonder gêne waar hij of zij mee zat. Ik heb het als een erg waardevolle class ervaren én heb mij alweer ingeschreven voor een nieuwe class.

Karen Grouvee

Super goede opzet. Die 2,5 uur zitten vol met inspiratie en eye-openers. Je krijgt inzicht, maar ook concrete tips waar je iets aan hebt. Fijn ook dat de ruimte zo gezellig is. Super blij met mijn jaarkaart!

Arjan Bloemendaal

Ik heb meerdere classes van de School of Inspiration gevolgd en dit heeft mij steeds meer inzicht over mezelf en over anderen gegeven. Dank daarvoor. Ik merk dat ik hierdoor verander en zaken anders ga aanpakken. Ik haal veel uit deze classes en wil er zeker nog een aantal meer volgen.

Leonie Maathuis

Ik kan je melden dat de workshop Rust in je Hoofd zeker de moeite waard was. Leuke sfeer, goeie tips en een inspirerende coach. Ik kwam er tevreden vandaan en slaap beter! Aanrader voor wie wat meer rust in zijn/haar hoofd wil

Anoniem

De training was geweldig; ik heb handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Sterker nog, ik sta te trappelen!! Heb ook al een eerste opzetje. Ik geloof helaas niet zo in baby steps, ben meer van de integrale aanpak. En die hamsters, die ga ik liefdevol wegjagen.

Germa Tilmans

Bij de school of inspiration heb ik de classes Boost je zelfvertrouwen en Succesvol mislukken gevolgd. De classes geven een mooi inzicht hoe verwachtingen over jezelf en verwachtingen vanuit en naar de omgeving (in)werken op je gevoel.
Mij werd een spiegel voorgehouden. Nu weer zelf aanzet om de opgedane kennis te borgen door te doen! Kortom: Prettige laagdrempelige classes om te volgen weer ingeschreven voor een volgende class!

Anoniem

Ik vond het een heel boeiende en praktische workshop en de manier waarop je dit aanbiedt is prettig. Veel dingen pas ik (onbewust) al toe, maar er waren toch meerdere opfrismomenten en nieuwe inzichten. De volgende dag deed zich al een situatie voor waarin ik bewust heb beïnvloed richting plezier. Heel mooi!

Bea van Munster

Onze collega’s zijn al overspoeld met info en tips die we van jullie hebben gekregen. En... we zijn druk aan het uitproberen: het meeveren en in de coulissen zetten of parkeren gaat ons al een stuk beter af... én het werkt!!!!
Het wordt echt dé uitspraak van het moment: zet het even in de coulissen :-)

Hetty ten Heggeler