Energie(k) Programma | Verhoog jouw energie in 4 weken

 

Iedereen vindt het heerlijk om lekker veel te doen. Om bij te dragen. Helpen. Ondersteunen. Om lekker te werken en leven.

Om dat alles te kunnen doen hebben we ook de nodige energie nodig. Daar ontbreekt het helaas nog weleens aan… Herkenbaar? Wat wij zien komt dat door het volgende ‘probleem’:

 

“Het probleem van deze tijd is niet de drukte, prikkels of dat we stress hebben,
maar dat we ons niet, niet tijdig, onvoldoende en vooral vaak
op de verkeerde manier opladen”

 

Wil jij graag meer en vaker goede energie? Dat kan!
Wij gaan je heel praktisch helpen. Voor meer energie in vier weken.

Stap voor stap. Concreet. Praktisch. Elke week meer energie. Beloofd!

 

Lees hieronder mee over wat we gaan doen, waarom en hoe. Zodat jij op tijd, voldoende en op de juiste wijze jouw energie kan laden. Zodat je toekomt aan al die zaken die belangrijk voor jou zijn. In je werk. Thuis. Privé.

 

Noteer vast de dag van de start van het nieuwe schooljaar – start maandag 2 september a.s. – in jouw agenda om te starten met dit energieke programma van 4 weken.

 

Wat je van ons gaat leren en leren toepassen in jouw dagelijkse (werk)dag voor het verhogen van jouw energievoorraad:

>> Op tijd opladen [een gewoonte die vanzelf gaat worden]
>> Voldoende opladen [tackel de valkuil van ’tijd’]
>> Juiste wijze van opladen [zoveel winst te halen op dit punt!)
>> Energielekken elimineren [dat scheelt pas energie!]
>> Hoe dit alles te vertalen naar praktisch en haalbare dagelijkse gewoonten

 

Met als resultaat: de hele dag door een goede energiebalans. Met ook thuis en in je privé energie ‘over’ om de leuke dingen te (blijven) doen.

 

Wil jij dit ook?
Lees snel verder…

 

Wat we gaan doen:

In 4 weken balans over jouw energie en het verhogen van jouw energievoorraad door hele concrete handvatten om de ‘baas’ te zijn over je eigen energie:

>> We starten met het tackelen van de valkuil ’tijd’. Wat een inzicht geeft dit al!

>> Kennis van de vier verschillende energieniveaus met inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren en waar voor jou ‘winst’ valt te halen

>> Verdieping mentale energie voor rust in je hoofd met de juiste wijze van het opladen van jouw brein (je weet wel dat ‘ding’ dat de hele dag aan staat)

>> Verdieping fysieke energie met inspiratie over bewegen en voeding

>> Verdieping emotionele energie waardoor plezier er meer mag zijn

>> Techniek ‘inchecken’ zodat jij beter kan aanvoelen wat je nodig hebt

>> Verschuiving van ‘moeten’ naar ‘zin’ en ‘zingeving’

>> Het tackelen van energielekken. Dat scheelt pas energie!

>> Inzicht in de indeling van jouw week (168 uur) en hoe je goede energie kan koppelen aan (verplichte) activiteiten

>> Eenvoudige, concreet toepasbare technieken met een concrete gewoonte

>> Op een manier die bij jou past voor invloed op jouw energie(voorraad)

 

 

Wat je krijgt!

1.
Elke week (in totaal 5x) een mail met daarin een video, praktische toepassing en inspiratie.
Kort, krachtig en duidelijk, 5 tot 10 minuten lees/kijktijd.

2.
Om te lezen voor kennis en inspiratie ontvang je de hand-out ‘Regie op je Energie’.

3.
Om te doen/leren/ontwikkelen ontvang je elke week een energieverhogende opdracht/experiment.

4.
Als extra ontvang je ook nog een bonus-video. Laat je verrassen!

5.
Inclusief toegang tot de online omgeving om alles nog eens rustig na te lezen/kijken of later als refresh.

 

Interessant? Wil jij ook meedoen?
Eerstvolgende startdatum 2 september 2024.

Hoe? Heel simpel. Klik hieronder op JA! IK SCHRIJF MIJ IN >>

Vul jouw gegevens in en dan ben jij erbij.

Na inschrijving ontvangen  je van ons een bevestiging per mail en dan beginnen we op 2 september met het 4-weken-programma om jouw energie(voorraad) te verhogen.

De éénmalige investering die we hiervoor vragen is slechts 49 euro. Daarvoor ontvang je na inschrijving een factuur. Mogelijk kan je deze indienen bij jouw werkgever onder ‘vitaliteit’ of ‘duurzame inzetbaarheid’.

 

Alles op een rijtje…

Programma van 4 weken | Verhoog je energie
Start 2 september a.s. | Eerste dag van het nieuwe schooljaar
Wat je leert | Hoe je op tijd, voldoende en op de juiste wijze jouw energie kan laden
Vorm | Online met mail, video, hand-out, opdrachten en inspiratie
Resultaat | De hele dag door een goede energiebalans
Investering | Eenmalig 49 euro
Deelnemen | Klik op JA! IK SCHRIJF MIJ IN >>
Belofte(s) | Inspirerend. Waardevolle (zelf)inzichten. Praktisch toe te passen. En ook écht met effect!! 🙂

 

Datum2 september 2024 Tijd4 weken
Locatie Ticket€ 49
JA! IK SCHRIJF MIJ IN
Interessant! Ik wil meer weten

Ervaringen van anderen

Dank je wel voor alle mooie inspiratievolle momenten. Ik merk dat ik langzamerhand zaken anders aan het aanpakken ben. Dat bevalt me goed! Tuurlijk is het met vallen en opstaan en het is goed om af en toe de herhaling op te zoeken. Daarom vandaag maar eens in de agenda gedoken om tijd te reserveren voor een beetje "mijn tijd". Ik ga er vanuit dat dit een mooi vervolg gaat worden op de ingezette start bij de School of Inspiration.

Joost van Berkum

Er zijn 3 zaken die mij heel erg hebben aangesproken tijdens onze samenwerking: de duidelijke communicatie, de praktische oplossingen en de snelheid van realisatie.

Joline Luitjens

De School of InspirationI weet als geen ander kennis te vertalen naar praktische en concrete handvatten die de deelnemers nog lang na de training gebruiken. Bij alle klanten waar ik de School of Inspiration inzet overtreft deze mijn verwachtingen. Ze blinken uit in contact en verbinding met deelnemers. Door scherpe analyse weten ze bij iedereen de juiste snaar te raken en gaan deelnemers naar huis met de juiste tips.
De School of Inspiration maakt leren weer leuk! Ik kijk uit naar nog meer fijne samenwerkingen.

Rebecca Humphrey

Dankzij de School of Inspiration ontdek ik steeds meer over mijzelf. Wat mijn kracht is maar ook wat mijn valkuilen zijn zowel thuis als zakelijk. Ik haal veel uit deze levenslessen maar ook uit de interactie met mijn medestudenten. Het maakt me een ‘rijker’ mens.

Annemiek van der Kleijn

Ik ben naar de class: "lichter leven, minder stress" van de school of inspiration geweest. Tijdens de class heb ik handige tricks geleerd welke ik in het dagelijkse leven makkelijk kan toepassen. Naast dat er een hele fijne sfeer hing was het heel fijn om "lotgenoten" te spreken. Je merkte echt dat er die avond absoluut geen drempel was, iedereen was op z'n gemak en vertelde zonder gêne waar hij of zij mee zat. Ik heb het als een erg waardevolle class ervaren én heb mij alweer ingeschreven voor een nieuwe class.

Karen Grouvee

Super goede opzet. Die 2,5 uur zitten vol met inspiratie en eye-openers. Je krijgt inzicht, maar ook concrete tips waar je iets aan hebt. Fijn ook dat de ruimte zo gezellig is. Super blij met mijn jaarkaart!

Arjan Bloemendaal

Ik heb meerdere classes van de School of Inspiration gevolgd en dit heeft mij steeds meer inzicht over mezelf en over anderen gegeven. Dank daarvoor. Ik merk dat ik hierdoor verander en zaken anders ga aanpakken. Ik haal veel uit deze classes en wil er zeker nog een aantal meer volgen.

Leonie Maathuis

Ik kan je melden dat de workshop Rust in je Hoofd zeker de moeite waard was. Leuke sfeer, goeie tips en een inspirerende coach. Ik kwam er tevreden vandaan en slaap beter! Aanrader voor wie wat meer rust in zijn/haar hoofd wil

Anoniem

De training was geweldig; ik heb handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Sterker nog, ik sta te trappelen!! Heb ook al een eerste opzetje. Ik geloof helaas niet zo in baby steps, ben meer van de integrale aanpak. En die hamsters, die ga ik liefdevol wegjagen.

Germa Tilmans

Bij de school of inspiration heb ik de classes Boost je zelfvertrouwen en Succesvol mislukken gevolgd. De classes geven een mooi inzicht hoe verwachtingen over jezelf en verwachtingen vanuit en naar de omgeving (in)werken op je gevoel.
Mij werd een spiegel voorgehouden. Nu weer zelf aanzet om de opgedane kennis te borgen door te doen! Kortom: Prettige laagdrempelige classes om te volgen weer ingeschreven voor een volgende class!

Anoniem

Ik vond het een heel boeiende en praktische workshop en de manier waarop je dit aanbiedt is prettig. Veel dingen pas ik (onbewust) al toe, maar er waren toch meerdere opfrismomenten en nieuwe inzichten. De volgende dag deed zich al een situatie voor waarin ik bewust heb beïnvloed richting plezier. Heel mooi!

Bea van Munster

Onze collega’s zijn al overspoeld met info en tips die we van jullie hebben gekregen. En... we zijn druk aan het uitproberen: het meeveren en in de coulissen zetten of parkeren gaat ons al een stuk beter af... én het werkt!!!!
Het wordt echt dé uitspraak van het moment: zet het even in de coulissen :-)

Hetty ten Heggeler