Effectief werken | Overzicht in je werk

Wat ik al jaren ontzettend boeiend en interessant vind is de vraag: ‘wat maakt dat je zowel plezier alsook succes hebt in je werk en werkdag?’. Jij daar al eens goed over nagedacht?

 

Best een groot deel van onze week en ook onze energie besteden we aan werk. Hoeveel tijd van jouw week is al standaard  ingepland voor ‘werk’? Meer dan 20uur? 32uur? 40uur? Vast vaak zelfs meer dan in je contract…. En dan heb ik het nog niet eens over al die tijd dat we daarnaast ook nog aan ons werken denken of anderzijds tijdens vrije tijd nog mee bezig zijn.

 

Dus om eens goed stil te staan om te ontdekken wat bijdraagt om de tijd voor werk met plezier en succes te beleven lijkt mij zeer waardevol. En dat heb ik dus gedaan. Al ruim 10 jaar zelfs…

 

Want wat mij betreft is het niet de bedoeling dat je jouw energie (op een verkeerde manier) investeert in jouw werkdag om vervolgens uitgeblust thuis te komen. Of dat je de hele week zo hard gaat dat je dan in het weekend vooral en alleen nodig hebt om bij te komen. Of dat je werk dusdanig veel stress en/of negatieve energie brengt dat je je enorm ongeduldig of mogelijk zelfs opgefokt en snauwerig gaat gedragen. Daar word jij niet blij van. En de mensen waar je graag mee samen bent ook niet…

 

Ik ben er van overtuigd dat werken leuk en succesvol kan! Omdat ik mij al jaren verdiep in die ene vraag ‘wat maakt dat je zowel plezier alsook succes hebt in je werk en je werkdag’ heb ik ontdekt dat je daarvoor aan verschillende knoppen kan draaien. Een van die knoppen die je beter kan afstellen voor plezier en succes is het krijgen van ‘overzicht in je werk’. En precies daarin kan ik je een stap op weg helpen. Ben ik best goed in 😉

 

Dat doe ik aan de hand van een hele praktische methodiek die in 7 stappen echt het verschil maakt:

 

Stap 1. ESSENTIE
We beginnen met het inzicht wat is de essentie van werk en in het bijzonder jouw werk?

Stap 2. MINDSET
Het gaat niet om tijd, maar om belangrijkheid. Wat is voor jou belangrijk om plezier en succes in je werk te hebben?

Stap 3. STRUCTUUR
Vervolgens richten we jouw werkdag in met een structuur die bij jou past.

Stap 4. OVERZICHT
Daarna gaan we aan de slag met het creëren van overzicht in alles wat je hebt te doen in het systeem waar je nu al mee werkt.

Stap 5. KEUZES
Aandacht voor beslissen door het maken van de juiste keuzes en (nieuwe) gewoonten die je (meer) rust geven.

Stap 6. PRIORITEITEN
Inzet van de succesversneller: toekomen aan prioriteiten die jouw werk zowel leuk als waardevol maken.

Stap 7. GEWOONTEN
Vertaalslag naar praktische (werk)gewoonten die dagelijks het verschil voor je maken.

 

Benieuwd naar deze methodiek en zelf ervaren wat deze voor jou kan betekenen? In verschillende vormen kan ik bijdragen voor een effectieve stap op weg voor (meer) plezier en succes in je werk en je werkdag. Lees hieronder maar eens mee en bekijk welke vorm het beste bij jou past:

 

Om alleen te doen 1-op-1 COACHING ‘Grip op je werk voor plezier en succes in je werk(dag)’
We gaan samen 1-op-1 met elkaar in 3 dagdelen volledig grip op je werk inregelen met volledig overzicht in jouw werk en workload. Een aanrader!
Investering: € 1495,- | Duo-coaching: € 1995,-
Aanvragen: mail judith@schoolofinspiration.nl

 

Om samen te volgen een WORKSHOP ‘Grip op je werk voor plezier en succes in je werk(dag)’
Mogelijk van een uur tot een hele dag waarin jullie inzichten, tools en praktische gewoonten krijgen aangereikt voor grip op je werk met volledig overzicht.
Investering: € 895,- / dagdeel
Aanvragen: mail judith@schoolofinspiration.nl

 

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Ook daarvoor kan je mij contacten:
judith@schoolofinspiration.nl of bel 06-14237007

 

DatumIn overleg TijdIn overleg
Locatie Ticket€ 1495

Interessant! Ik wil meer weten

Ervaringen van anderen

Dank je wel voor alle mooie inspiratievolle momenten. Ik merk dat ik langzamerhand zaken anders aan het aanpakken ben. Dat bevalt me goed! Tuurlijk is het met vallen en opstaan en het is goed om af en toe de herhaling op te zoeken. Daarom vandaag maar eens in de agenda gedoken om tijd te reserveren voor een beetje "mijn tijd". Ik ga er vanuit dat dit een mooi vervolg gaat worden op de ingezette start bij de School of Inspiration.

Joost van Berkum

Er zijn 3 zaken die mij heel erg hebben aangesproken tijdens onze samenwerking: de duidelijke communicatie, de praktische oplossingen en de snelheid van realisatie.

Joline Luitjens

De School of InspirationI weet als geen ander kennis te vertalen naar praktische en concrete handvatten die de deelnemers nog lang na de training gebruiken. Bij alle klanten waar ik de School of Inspiration inzet overtreft deze mijn verwachtingen. Ze blinken uit in contact en verbinding met deelnemers. Door scherpe analyse weten ze bij iedereen de juiste snaar te raken en gaan deelnemers naar huis met de juiste tips.
De School of Inspiration maakt leren weer leuk! Ik kijk uit naar nog meer fijne samenwerkingen.

Rebecca Humphrey

Dankzij de School of Inspiration ontdek ik steeds meer over mijzelf. Wat mijn kracht is maar ook wat mijn valkuilen zijn zowel thuis als zakelijk. Ik haal veel uit deze levenslessen maar ook uit de interactie met mijn medestudenten. Het maakt me een ‘rijker’ mens.

Annemiek van der Kleijn

Ik ben naar de class: "lichter leven, minder stress" van de school of inspiration geweest. Tijdens de class heb ik handige tricks geleerd welke ik in het dagelijkse leven makkelijk kan toepassen. Naast dat er een hele fijne sfeer hing was het heel fijn om "lotgenoten" te spreken. Je merkte echt dat er die avond absoluut geen drempel was, iedereen was op z'n gemak en vertelde zonder gêne waar hij of zij mee zat. Ik heb het als een erg waardevolle class ervaren én heb mij alweer ingeschreven voor een nieuwe class.

Karen Grouvee

Super goede opzet. Die 2,5 uur zitten vol met inspiratie en eye-openers. Je krijgt inzicht, maar ook concrete tips waar je iets aan hebt. Fijn ook dat de ruimte zo gezellig is. Super blij met mijn jaarkaart!

Arjan Bloemendaal

Ik heb meerdere classes van de School of Inspiration gevolgd en dit heeft mij steeds meer inzicht over mezelf en over anderen gegeven. Dank daarvoor. Ik merk dat ik hierdoor verander en zaken anders ga aanpakken. Ik haal veel uit deze classes en wil er zeker nog een aantal meer volgen.

Leonie Maathuis

Ik kan je melden dat de workshop Rust in je Hoofd zeker de moeite waard was. Leuke sfeer, goeie tips en een inspirerende coach. Ik kwam er tevreden vandaan en slaap beter! Aanrader voor wie wat meer rust in zijn/haar hoofd wil

Anoniem

De training was geweldig; ik heb handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Sterker nog, ik sta te trappelen!! Heb ook al een eerste opzetje. Ik geloof helaas niet zo in baby steps, ben meer van de integrale aanpak. En die hamsters, die ga ik liefdevol wegjagen.

Germa Tilmans

Bij de school of inspiration heb ik de classes Boost je zelfvertrouwen en Succesvol mislukken gevolgd. De classes geven een mooi inzicht hoe verwachtingen over jezelf en verwachtingen vanuit en naar de omgeving (in)werken op je gevoel.
Mij werd een spiegel voorgehouden. Nu weer zelf aanzet om de opgedane kennis te borgen door te doen! Kortom: Prettige laagdrempelige classes om te volgen weer ingeschreven voor een volgende class!

Anoniem

Ik vond het een heel boeiende en praktische workshop en de manier waarop je dit aanbiedt is prettig. Veel dingen pas ik (onbewust) al toe, maar er waren toch meerdere opfrismomenten en nieuwe inzichten. De volgende dag deed zich al een situatie voor waarin ik bewust heb beïnvloed richting plezier. Heel mooi!

Bea van Munster

Onze collega’s zijn al overspoeld met info en tips die we van jullie hebben gekregen. En... we zijn druk aan het uitproberen: het meeveren en in de coulissen zetten of parkeren gaat ons al een stuk beter af... én het werkt!!!!
Het wordt echt dé uitspraak van het moment: zet het even in de coulissen :-)

Hetty ten Heggeler