Design Talks

Kom met ons mee inspiratie halen uit de wereld van DESIGN. Dit najaar elke maand een Design Talk bij strategisch ontwerpbureau INC door jonge en ambitieuze designers (van de toekomst). Wij hebben 10 stoelen kunnen reserveren dus als je nieuwsgierig bent: snel bij zijn. Meld je aan!

 

Wat zijn Design-Talks?
Design Talks zijn inspiratie snacks waarbij ontwerpers van INC praktische ideeën en inzichten uit de wereld van design delen. Wat kan de wereld van design ons leren? Hoe zorgen designers ervoor dat ze altijd creatief zijn? Hoe overtuigen ze anderen van hun ideeën? En hoe blijven zij zelf geïnspireerd?

Je kan je inschrijven voor 1 specifiek onderwerp dat jou aanspreekt en je bent ook welkom bij alle Talks. Lees maar eens mee welke onderwerpen jouw interesse hebben…..

 

ONDERWERPEN

31 oktober | social design – hoe design kan bijdragen aan een betere wereld
Hoe los je maatschappelijke vraagstukken op met design? Een talk over groot denken, klein beginnen, ruimte afval. 

Maddy Ekkelkamp (1993) is ontwerper en vraagt zich af hoe je doormiddel van design invloed kunt hebben op maatschappelijke problemen. Tijdens haar studie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam ontwierp ze ‘Biometric Couture’ – scanbare kledingstukken die doormiddel van technologie sociale interactie stimuleren. Zijn dit de oplossingen die ons leven beter maken? Een talk over groot denken, bewustwording en nieuwe perspectieven.

28 november | design research (klantonderzoek)
Hoe kom je erachter wat klanten echt willen? Een talk over empathie, observatie en topsport.

Kelly is ex-topsporter en van huis uit bedrijfskundige. Ze kwam er al snel achter dat ze meer geïnteresseerd was in de mensen en ideeën achter de cijfers. Ze heeft zich na haar studie verdiept in hoe je het beste achter de drijfveren, wensen en behoeftes van klanten, gebruikers en medewerkers kunt komen en hoe je dit vervolgens kunt vertalen naar betere producten, diensten en ervaringen.

Haar talk gaat over “human centered design” en hoe iedere organisatie dit als uitgangspunt kan nemen om zichzelf te vernieuwen. Kom ook naar deze inspirerende talk over empathie, observatie en topsport.

19 december | communicatie en overtuigen
Hoe neem je mensen mee in jouw nieuwe idee? Een talk over presenteren met effect.

Hoe neem je mensen mee in jouw nieuwe idee? Dennis heeft in zijn 15 jaar ervaring als ontwerper heel wat ideeen voorbij zien komen. Wat maakt nou dat het ene idee wordt opgepakt en mensen enthousiasmeert en de ander niet? Dennis vertelt je over de kracht van beeld, zijn ervaring als theatermaker en zijn leringen van het winnen van een van de eerste edities van het Start-up Weekend. Een talk over overtuiging, taglines en Steve Jobs.

TIJD
Vanaf 16:00 inloop en 16:30 tot 17:15 Design-Talk met aansluitend borrel (tot 18:00)

WAAR
Locatie strategisch ontwerpbureau INC – Beltstraat Enschede (binnenstad)

 

Vind je een onderwerp interessant? Schrijf je dan GRATIS in voor 1 of meer Design Talks.
Wij hebben voor elke Design-Talk 10 stoelen gereserveerd dus vol=vol. Graag tot ziens!
Wij zijn er uiteraard zelf ook bij. Bij binnenkomst als gastvrouw en daarna willen wij ook zelf graag alle praktische ideeën en inzichten opsnuiven uit de wereld van design delen. Get inspired!

 

Ja! ik kom ook Design Talks
Datumnov EN/OF dec 2019 Tijd16:15
LocatieEnschede Ticket€ 0
Inschrijven
Ja! wij willen incompany Design Talks
Datumnov EN/OF dec 2019 Tijd16:15uur
LocatieINC Enschede Ticket€ 0
Aanvragen

Ervaringen van anderen

Dank je wel voor alle mooie inspiratievolle momenten. Ik merk dat ik langzamerhand zaken anders aan het aanpakken ben. Dat bevalt me goed! Tuurlijk is het met vallen en opstaan en het is goed om af en toe de herhaling op te zoeken. Daarom vandaag maar eens in de agenda gedoken om tijd te reserveren voor een beetje "mijn tijd". Ik ga er vanuit dat dit een mooi vervolg gaat worden op de ingezette start bij de School of Inspiration.

Joost van Berkum

Er zijn 3 zaken die mij heel erg hebben aangesproken tijdens onze samenwerking: de duidelijke communicatie, de praktische oplossingen en de snelheid van realisatie.

Joline Luitjens

De School of InspirationI weet als geen ander kennis te vertalen naar praktische en concrete handvatten die de deelnemers nog lang na de training gebruiken. Bij alle klanten waar ik de School of Inspiration inzet overtreft deze mijn verwachtingen. Ze blinken uit in contact en verbinding met deelnemers. Door scherpe analyse weten ze bij iedereen de juiste snaar te raken en gaan deelnemers naar huis met de juiste tips.
De School of Inspiration maakt leren weer leuk! Ik kijk uit naar nog meer fijne samenwerkingen.

Rebecca Humphrey

Dankzij de School of Inspiration ontdek ik steeds meer over mijzelf. Wat mijn kracht is maar ook wat mijn valkuilen zijn zowel thuis als zakelijk. Ik haal veel uit deze levenslessen maar ook uit de interactie met mijn medestudenten. Het maakt me een ‘rijker’ mens.

Annemiek van der Kleijn

Ik ben naar de class: "lichter leven, minder stress" van de school of inspiration geweest. Tijdens de class heb ik handige tricks geleerd welke ik in het dagelijkse leven makkelijk kan toepassen. Naast dat er een hele fijne sfeer hing was het heel fijn om "lotgenoten" te spreken. Je merkte echt dat er die avond absoluut geen drempel was, iedereen was op z'n gemak en vertelde zonder gêne waar hij of zij mee zat. Ik heb het als een erg waardevolle class ervaren én heb mij alweer ingeschreven voor een nieuwe class.

Karen Grouvee

Super goede opzet. Die 2,5 uur zitten vol met inspiratie en eye-openers. Je krijgt inzicht, maar ook concrete tips waar je iets aan hebt. Fijn ook dat de ruimte zo gezellig is. Super blij met mijn jaarkaart!

Arjan Bloemendaal

Ik heb meerdere classes van de School of Inspiration gevolgd en dit heeft mij steeds meer inzicht over mezelf en over anderen gegeven. Dank daarvoor. Ik merk dat ik hierdoor verander en zaken anders ga aanpakken. Ik haal veel uit deze classes en wil er zeker nog een aantal meer volgen.

Leonie Maathuis

Ik kan je melden dat de workshop Rust in je Hoofd zeker de moeite waard was. Leuke sfeer, goeie tips en een inspirerende coach. Ik kwam er tevreden vandaan en slaap beter! Aanrader voor wie wat meer rust in zijn/haar hoofd wil

Anoniem

De training was geweldig; ik heb handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Sterker nog, ik sta te trappelen!! Heb ook al een eerste opzetje. Ik geloof helaas niet zo in baby steps, ben meer van de integrale aanpak. En die hamsters, die ga ik liefdevol wegjagen.

Germa Tilmans

Bij de school of inspiration heb ik de classes Boost je zelfvertrouwen en Succesvol mislukken gevolgd. De classes geven een mooi inzicht hoe verwachtingen over jezelf en verwachtingen vanuit en naar de omgeving (in)werken op je gevoel.
Mij werd een spiegel voorgehouden. Nu weer zelf aanzet om de opgedane kennis te borgen door te doen! Kortom: Prettige laagdrempelige classes om te volgen weer ingeschreven voor een volgende class!

Anoniem