Zonder aarzeling durf ik dit te delen…

Vorige week had ik al iets nieuws door op maandag te mailen. Deze week weer iets nieuws: een link/bijlage! Gekkigheid, ga echt helemaal out-of-the-box ;-)??En het gaat ‘toevallig’ ook over een box! En wel de thuiswerk-t- box. Voor prettig en plezierig thuiswerken heb ik namelijk een e-book geschreven. Afgelopen week moest ik hierin een aantal aanpassingen doen en toen heb ik het boekje zelf weer eens helemaal doorgelezen. En heel eerlijk… toen ik het terug las vond ik het zelf opnieuw leuk en waardevol. Misschien weinig zelfkritisch, maakte mij wel blij!??Dus daarom – zonder aarzeling en met plezier – wil ik je hier graag deelgenoot maken. Alsjeblieft! Voor jou! Een makkelijk te lezen e-boekje over thuiswerken. Niks ingewikkelds, hoor. Vooral inspiratie die je aanzetten tot wat nadenken. Op ideeën brengen. Een dagstructuur. Zet je even weer op scherp om je werkdag op jouw manier goed in te richten om voor jezelf een fijne en energieke dag voor elkaar te maken. Dat je de juiste (nieuwe) keuzes maakt die voor jou bijdragen aan een prettige dag thuiswerken.??Benieuwd? Lees maar eens rustig door. Of elke week een hoofdstukje, kan ook. Bespreek het eens met collega’s: hoe doe jij dat of hoe werkt het goed voor jou? Breng het eens in tijdens een teamoverleg. ??Ook leuk: breng jouw werkgeluk op 1,5 meter eens letterlijk in beeld. Op een 1,5 meter lang vel bijvoorbeeld mocht je nog ergens een rolletje behang hebben liggen 😉 Neem daarbij het scenario in gedachten dat we niet terug gaan naar ‘het oude normaal’, maar dat we de mogelijkheid hebben om een ‘beter nieuw normaal’ te kunnen creëren (na corona). Wat dacht je daarvan? Hoe ziet dan je werkweek eruit als we het goede oude met de nieuwe ervaring van het afgelopen jaar samenvoegen en zo tot een betere versie komen dan dat het was? Laten we die mogelijkheid vooral niet voorbij laten gaan!??Ik wens je veel leesplezier en alvast een heel fijn weekend. Hopelijk voor jou ook even een paar dagen geen werk. Toch aan het werk? Dan vind je hierover nog een tip op bladzijde 30 uit het e-book 🙂 ??BIJLAGE – https://gewoonsas.nl/ebook-thuiswerkt??Groetjes Judith

 • 27 januari 2022 door Judith Plezier en succes in je werk(dag) met GRIP op je werk
  Wat ik al jaren ontzettend boeiend en interessant vind is de vraag: ‘wat maakt dat je zowel plezier alsook succes hebt in je werk en werkdag?’....
  lees meer
 • 3 maart 2021 door Judith Maandag 1 maart – hoe ziet jouw maand eruit?
  Verrassing! Een verhaaltje van mij voor jou op maandag. Dat heb ik volgens mij nog nooit gedaan. Waarom deze uitzondering? Omdat het dus maandag...
  lees meer
 • 3 maart 2021 door Judith Waar heb jij zin in? Geen idee? Ik weet het ook even niet…!
  Ik heb geen zin om het over corona te hebben. Of over de avondklok. Heb ook geen zin om aandacht te hebben voor de vaccinatie leveringen en...
  lees meer