Breaking NEWS! | JUULZ Magazine van de drukpers gerold…!!!

Het is zover… Maar liefst 14 maanden later nadat ik de eerste letter op papier heb gezet is JUULZ Magazine 1.0 met Inspiratie over Inspiratie van de drukpersen gerold. Voor mij persoonlijk een speciaal moment. En voor iedereen die het leest hopelijk een moment van inspiratie.

Ik deel hieronder de inleiding. Mocht je daarna meer willen lezen dan mail mij (judith@schoolofinspiration) en ik stuur jou een full-color limited edition van Juulz Magazine van maar liefst 64 pagina’s (naast blij ben ik ook best beetje trots ;-)) naar je op per post. Waardevol voor iedereen ‘voor iedereen die wel wat meer tijd voor zichzelf zou willen….’. Jij ook?!

 

VOORWOORD

“Wat maakt dat je plezier en succes hebt in je werk(dag) en je leven?’ Dat vind ik een mateloos interessante vraag waar ik mij al jaren heerlijk mee kan vermaken. En overigens ook flink wijzer in ben geworden. Welke ingrediënten dragen bij voor plezier en succes? Wat ik heb ontdekt is dat ‘inspiratie’ sowieso niet mag ontbreken! En zo dus dit Magazine met ‘Inspiratie over Inspiratie’. Op deze manier wil ik graag mijn kennis, ervaring en inzichten met en over ‘inspiratie’ delen. Wat het is. Wat het voor je doet. En hoe je meer inspiratie kan opdoen. Hopelijk geeft het wat (nieuwe) overdenkingen voor je en kan ik je inspireren tot meer inspiratie. Want je wordt er zo blij van.

Nog even over dit Magazine. Dit blad ben ik begonnen als een cadeau voor mijzelf. Hoe dat zit? Ik heb mijzelf tijd gegeven: elke dag een uur vrije werktijd om in te vullen gewoon en alleen maar voor de leuk. Om te besteden op een wijze waar ik blij van word. Niet om te presteren. Niet omdat het moet. Niet vanuit verplichting of deadline. Niks van dat alles. En wat ik ging doen? Tadah! Dit Magazine schrijven! Je leest er meer over in ‘Juulz Dagboek’ op pagina 19. Trouwens ook best een goede vraag voor jou: wat zou jij doen als je elke (werk)dag een uurtje tijd ‘cadeau’ zou krijgen? Waar zou jij dan die ‘gratis’ tijd aan willen besteden? Waar word jij blij van? Durf je – net als ik – dat daadwerkelijk te gaan doen? Dus dit Magazine begon als een cadeautje voor mijzelf. Maar misschien is het ook een cadeautje voor jou? Ik wens je in ieder geval veel leesplezier! Get inspired.”

 • 7 december 2023 door Judith Een initiatief van de directie van Thuis B.V.
  Ik ben lid van de eetclub ‘koken zonder sterren’. Klinkt heel erg laagdrempelig. Kan je vertellen, is het ook. Naast de voorwaarde dat het...
  lees meer
 • 16 november 2023 door Judith Dit is echt BIZAR simpel om meer gedaan te krijgen 
  Benieuwd wat je daarvoor hebt te doen?   Dat is 1 ding: formuleer je intenties SPECIFIEK. Niet meer. Niet minder.   Wat er dan...
  lees meer
 • 13 november 2023 door Judith Gratis. Ik houd ervan. Vooral van ‘gratis geld’…
    Al vanaf het moment dat ik enigszins begrip kreeg van de waarde van geld, houd ik van ‘gratis...
  lees meer