JUULZ Magazine 1.0 is gelanceerd…!!!

Het is zover… Maar liefst 14 maanden later nadat ik de eerste letter op papier heb gezet is JUULZ Magazine 1.0 met Inspiratie over Inspiratie van de drukpersen gerold. Voor mij persoonlijk een speciaal moment. En voor iedereen die het leest hopelijk een moment van inspiratie.

Ik deel hieronder de inleiding. Mocht je daarna meer willen lezen dan mail mij (judith@schoolofinspiration) en ik stuur jou een full-color limited edition van Juulz Magazine van maar liefst 64 pagina’s (naast blij ben ik ook best beetje trots ;-)) naar je op per post.

INSPIRATIE

“Wat maakt dat je plezier en succes hebt in je werk(dag) en je leven?’ Dat vind ik een mateloos interessante vraag waar ik mij al jaren heerlijk mee kan vermaken. En overigens ook flink wijzer in ben geworden. Welke ingrediënten dragen bij voor plezier en succes? Wat ik heb ontdekt is dat ‘inspiratie’ sowieso niet mag ontbreken! En zo dus dit Magazine met ‘Inspiratie over Inspiratie’. Op deze manier wil ik graag mijn kennis, ervaring en inzichten met en over ‘inspiratie’ delen. Wat het is. Wat het voor je doet. En hoe je meer inspiratie kan opdoen. Hopelijk geeft het wat (nieuwe) overdenkingen voor je en kan ik je inspireren tot meer inspiratie. Want je wordt er zo blij van.

Nog even over dit Magazine. Dit blad ben ik begonnen als een cadeau voor mijzelf. Hoe dat zit? Ik heb mijzelf tijd gegeven: elke dag een uur vrije werktijd om in te vullen gewoon en alleen maar voor de leuk. Om te besteden op een wijze waar ik blij van word. Niet om te presteren. Niet omdat het moet. Niet vanuit verplichting of deadline. Niks van dat alles. En wat ik ging doen? Tadah! Dit Magazine schrijven! Je leest er meer over in ‘Juulz Dagboek’ op pagina 19. Trouwens ook best een goede vraag voor jou: wat zou jij doen als je elke (werk)dag een uurtje tijd ‘cadeau’ zou krijgen? Waar zou jij dan die ‘gratis’ tijd aan willen besteden? Waar word jij blij van? Durf je – net als ik – dat daadwerkelijk te gaan doen? Dus dit Magazine begon als een cadeautje voor mijzelf. Maar misschien is het ook een cadeautje voor jou? Ik wens je in ieder geval veel leesplezier! Get inspired.”

 • 10 mei 2022 door Judith Maak er een (concrete) gewoonte van!
  Plezier en succesvol werken. Hoe werkt dat? Dat is waar ik elke week mee bezig ben. Want wat is daarvoor nodig? Nu las ik laatst iets interessants....
  lees meer
 • 4 april 2022 door Judith Slapen. Sliep. Lekker geslapen!
  Er kwam een vrouw bij de dokter. Ik was dat. Ik had eigenlijk geen klachten, maar ook weer wel. Ik had geen pijn of fysieke ellende of gekke bultjes...
  lees meer
 • 13 februari 2022 door Judith Effectief werken is ook ‘sport’
  Je zou denken dat als je al meer dan 10 jaar training geeft in effectief werken dat je dat dan zelf als de beste beheerst. Een status van ‘klaar’...
  lees meer