Druk met een wonder

Spoiler alert: onderaan deze column ga ik schandalig reclame maken!!! Weet je dat vast 😉 Maar nu eest wat anders. Over het wonderlijke van het leven…

 

Ken je het boek ‘verwacht wonderen’ van Gabrielle Bernstein? Of ik nou super enthousiast ben over dat boek…mwoah…dat gaat. Maar de titel vind ik wel ontzettend mooi. En de essentie van het boek spreekt mij ook erg aan. Omdat ik ook daadwerkelijk weleens het wonderlijke van het leven ervaar en dat een soort van ‘wonderen’ ook regelmatig op mijn pad komen.

 

Zo ook afgelopen maand. Ik was toen bezig met een ‘wonder’. Echt waar! Geen grap.

 

Wie vaker wat van mij leest weet dat ik in corona-tijd zoekende was naar hoe vorm te geven aan mijn werk. Inhoudelijk vind ik mijn werk geweldig. De vorm (alleen maar training geven) zou ik wel deels een andere draai aan willen geven. Kost (te)veel energie.

 

Vanuit die invalshoek was ik bezig met vragen als: wat voelt zinnig in mijn werk? Wat geeft mij een gevoel dat ik echt waarde lever? Waar krijg ik zelf energie van? En hoe kan ik (meer) werken met mijn talent? Hoe ziet mijn mooiste (werkende) leven eruit? Wat doe ik dan? Hoe verloopt een (werk)dag waar ik zowel blij als tevreden over ben?

 

Steeds kwam ik weer uit op schrijven. Schrijver zijn. Een schrijversleven. Een terugkerend thema. Ik wil graag schrijven. En zo ben ik dus ook weer begonnen met deze columns. Met heel veel plezier. En elke week gevolgd door erg leuke en stimulerende reacties. Hoe cool!

 

Maar nou komt ie….ondertussen is het écht gebeurt….!! …Ik schrijf me de blubber…..  Serieus! Schrijven is een van de belangrijkste toegevoegde waarde die ik kan en mag leveren in een nieuw spontaan gestarte samenwerking. Volstrekt verrassend. Onwijs te gek gaaf. Niet zien aankomen. Een wonder.

 

Hoeveel woorden ik de laatste weken wel niet op papier heb mogen (moeten) schrijven die voor mij zin, zinnig, waarde en waardevol zijn?! Ontzettend veel. Elke dag. Met voor mijzelf enorm veel schrijfplezier en daarmee gepaard gaande stuiterende energie. Misschien zelfs wel beetje hyper op dagen. Daardoor ook wel wat nachtjes slecht geslapen, zoveel drive en power. Ik wilde iets met schrijven. En dat iets met schrijven is gebeurd!!

 

Hoe dan? Nou, op een manier die ik to-taaaaaal niet heb zien aankomen. En dat vind ik dus de grap met die wonderen. Het komt op je pad – rondom jouw wensen, jouw verlangens komen mogelijkheden en kansen voorbij. Altijd. Het is mij te vaak gebeurt om het niet te geloven. Maar de grap is dat het nóóit zo komt zoals jijzelf bedenkt of mogelijk zelf kan bedenken. De verpakking is altijd anders.

 

Wat er dan is gebeurd? Ben je nieuwsgierig? Ik vertel je er de komende 2 alinea’s meer over. Gewoon leuk om te weten. Maar de alinea die daarop volgt is dus die schandalige reclame die ik ervoor ga maken. Mocht je daar geen zin in hebben…gewoon wegklikken. Dat mag, hoor! Maar misschien vind je ook die alinea best interessant.

 

Hoe het zo kwam…
Het begon allemaal op dinsdag 6 oktober. Toen had ik een bel-afspraak met Sandra. Een vriendin. En ook trainer. Vakgenoten dus. Zij vertelt over een idee van een ‘box’. Een leuke box uiteraard. Om op te sturen. Voor support. Ontspanning. Ondersteuning. Met tools. Al pratende kwamen we uit bij een box voor thuiswerkers. Omdat thuiswerken niet altijd leuk en makkelijk is. Omdat support voor thuiswerkers in deze tijd ons erg mooi lijkt om te geven. Met waardevolle inhoud om ervoor te zorgen dat thuis werken, ook werkt thuis.

 

Toen zij dit idee van haar met mij deelde ging bij mij alles op ‘AAN!’. Ik stuiterde op de stoel! Ik vond het idee fantastisch! Geweldig! Ik wilde hieraan mee doen, mee denken, mee bouwen, mee alles…. !! Daar moest ik overigens even mijn best voor doen en er moest wat water naar de zee (leuk voor een andere column), maar uiteindelijk mocht ik aan boord. Man wat was ik blij. Wij gingen – samen met nog een andere vriendin Hiske – met z’n drieën de Thuiswerk-t- Box bedenken, maken, uitdragen en vanaf nu ook aanbieden.

 

Hoe dit zich verhoudt met mijn schrijversdroom? Die kwam dus verrassend om de hoek kijken zonder dat ik deze zag aankomen. Want wat vervolgens in de samenwerking is ontstaan is een natuurlijke rolverdeling waarin ik het schrijfwerk ging doen. Heeeeel veeeeeel schrijfwerk. Ik kon de afgelopen weken helemaal los gaan. De website. Flyer. Promotie. Box materialen. Er is zelfs een volledig Ebook uit de pen gevloeid waarin ik alles kwijt kon van mijn kennis, ervaring, inzichten en expertise over werken en thuiswerken. De woorden vlogen op het scherm. Ik was dagelijks nuttig en met een doel aan het schrijven. Fantastisch! Nooit bedacht in deze vorm. Nooit deze samenwerking voorzien. Nooit aan deze opzet gedacht. Maar de feitelijke uitwerking is precies dat wat ik het liefste doe: schrijvend een bijdrage leveren. Met schrijven delen van content. En dat is wonderlijk op mijn pad gekomen.

 

En die box zelf? Die is echt goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ik stel hierbij dan ook graag en enthousiast aan je voor: de ‘Thuiswerk-t- Box’!

 

Wat is het?
Het is een fysieke box. Voor thuiswerkers. Een box die de thuis werkende medewerker ontvangt in de brievenbus. Persoonlijk bezorgd. Feestelijk en met zorg verpakt. Een verrassing in de vorm van persoonlijke post, hoe leuk is dat?!

 

De inhoud van de box is verrassend en waardevol voor iedere (thuis)werker. Met dagelijkse tools die inspireren, ondersteunen en daadwerkelijk helpen om (meer) plezier en succes uit je thuiswerkdag te halen. Tools die je kan uitpakken met out-of-the-box oplossingen die effectief bijdragen aan plezierig thuiswerken. Inclusief Ebook voor inspiratie en verdieping.

 

Wat de bedoeling is?
Dat medewerkers support voelen. Daar gaat het om. Waardering. Ondersteuning krijgen. We doen dit samen! Je staat er niet alleen voor. En de ‘hoe’-vraag wordt beantwoord. In een box met out-of-the-box thuiswerk oplossingen.

 

Waarom?
Omdat thuiswerken écht prima kan werken. Ondanks dat het anders is dan op kantoor. Maar dan moeten we het wel anders benaderen. De normale denkpatroon doorbreken. De out-of-the-box mogelijkheden zien. Dat is precies wat de Thuiswerk-t- Box brengt.

 

Wat het kost?
In plaats van een investering in tijd en geld voor een (online) training, coaching of webinars zijn de tips en tools letterlijk en figuurlijk anders verpakt in een verrassende box – met dezelfde intellectuele waarde. Bezorgd in je brievenbus! Dat betekent geen investering van € 295 per deelnemer. Geen dagdeeltarieven van € 750. Nope. Voor slechts € 19 koop je de Thuiswerk-t- Box.

 

Wat nu te doen?
Bedenken of, en zo ja, wie en wanneer je de Thuiswerk-t- Box van harte gunt? En dan bestellen! Klik hier: https://gewoonsas.nl/thuis-werk-t-box

 

Nou, dat was de schandalige reclame….

 

Ik wens je een heerlijke dag vandaag en mocht je nog wensen of verlangens hebben? Verwacht wonderen!

 • 7 december 2023 door Judith Een initiatief van de directie van Thuis B.V.
  Ik ben lid van de eetclub ‘koken zonder sterren’. Klinkt heel erg laagdrempelig. Kan je vertellen, is het ook. Naast de voorwaarde dat het...
  lees meer
 • 16 november 2023 door Judith Dit is echt BIZAR simpel om meer gedaan te krijgen 
  Benieuwd wat je daarvoor hebt te doen?   Dat is 1 ding: formuleer je intenties SPECIFIEK. Niet meer. Niet minder.   Wat er dan...
  lees meer
 • 13 november 2023 door Judith Gratis. Ik houd ervan. Vooral van ‘gratis geld’…
    Al vanaf het moment dat ik enigszins begrip kreeg van de waarde van geld, houd ik van ‘gratis...
  lees meer