Dromen. Durven. Doen.

Mijn diepe overtuiging is dat ieder mens inspiratie nodig heeft. Niet heel soms een klein beetje, maar heel regelmatig structureel. Het is wat mij betreft net zo noodzakelijk als (gezonde) voeding. Om fit, sterk en stabiel te blijven is inspiratie een voedingsbron. En wat voor jou inspirerend is, is heel persoonlijk. Dat kunnen boeken zijn. Muziek. Kunst. Levensverhalen. Iets maken. Creëren. Bouwen. Knutselen. Kinderen. Spelletjes doen. Sauna. Wandelen. Bos. Zee. Whatever. Het gaat erom dat je weet wat bij jou past. Voor jou als persoon. En op dit moment. Dat kan verschillen per periode, jaargetijde, levensfase of gemoedstoestand.

 

How can I be truly helpful?

 

Goeie vraag, toch?! Deze vraag kreeg ik eens als tip. Als je een nieuwe business begint stel jezelf dan elke dag de vraag: “How can I be truly helpful?” Elke dag opnieuw een dagelijkse intentie met de vraag “How can I be truly helpful?” En dat doe ik. Deze vraag aan mezelf stellen. Elke dag. En de intentie van de School of Inspiration is daar ook echt op gebaseerd…. truly helpful zijn.

 

Hoe dan? Nou, heel simpel. De School of Inspiration is er voor JOU. Daar draait het echt even alleen om jou. Voor jou. En met jou. Met inspiratie-classes waarin je alleen even druk mag zijn met jezelf. We werken dan thema’s uit die spelen in het leven, waarschijnlijk ook jouw leven. Dat is niet alleen leerzaam en nuttig voor fun & succes, het is vooral ook leuk!

 

Zelf ga ik maandelijks naar een coach. En wat ik daar zo fijn aan vind dat het daar even 2 uur alleen maar over mij gaat. Ik hoef geen rekening te houden met aandacht voor alles en iedereen, geen rekening te houden of iets wel of niet goed overkomt, emoties van anderen of omzichtig te zijn. Gewoon ‘ik’ met mijn relaas, mijn belevingswereld, mijn vragen en mijn leven. Heerlijk!

 

Daarnaast krijg ik een boost energie van kennis. Mijn altijd aanwezige inspiratiebron ligt in kennis en inzicht in het leven. Over natuurwetten. Thema’s als ontspanning en geluk. Over de levenskunst in algemene zin. Diepgaande gesprekken. Nandenkertjes. Leren van nieuwe theorieën en uitgedaagd worden in mijn denken en interpreteren. I love it! En die intellectuele voeding zoek ik overal op. Boeken, filmpjes, bijeenkomsten, interviews, workshops, blogs, beurzen, sprekers, gesprekken, noem maar op. Verdieping, diepgang, denkertjes, uitgedaagd worden in hoe ik denk en handel…. het boeit mij mateloos.

 

En nu komt ie dus…. die twee ervaringen bij elkaar genomen – daar waar ik dus zo ontzettende blij van wordt – wilde ik delen! En dat is dan precies de basis van de oprichting van de School of Inspiration. Want ik dacht ik ben hier vast niet uniek in. Dat het goed voelt als er af en toe tijd is alleen voor jou. En dat ik zo veel energie krijgt van inspiratie. Dat herken jij misschien ook? En daar wilde ik graag wat voor opzetten. In faciliteren. Beschikbaar maken. Benaderbaar.

 

En zo ging ik op zoek naar inspirerende thema’s. Op zoek naar goeie professionals die daarin van betekenis kunnen zijn. Die tijdens classes je kunnen verrassen, wat leren, inzichten geven en het over jou laten gaan. En zo langzaam ontstond het programma. Met daarnaast nog vele ideeën om verder uit te bouwen. Dat doen we nog steeds, elke dag. Met ijverige inspanning en inspirerende energie. Zodat er blijvend een plek is voor jou waar je zo af en toe naar toetrekt. Omdat je nieuwsgierig bent. Omdat je verdieping wilt. Omdat je kennis wilt over zaken die voor jou belangrijk zijn. Voor reflectie. Uitdaging. Voor fun.

 

En dat is dan ook precies wat ik met de School of Inspiration heb willen neerzetten. Altijd, makkelijke en toegankelijke plek voor inspiratie rondom thema’s in de levenskunst. Breed dus. Van Fysiek tot mentaal, Van zakelijk tot persoonlijk en van innerlijke wijsheid tot expressie en creatieve uitingen. Of je jezelf nu deze inspiratie geeft of een andere vorm van een inspiratie maakt mij echt niet uit. Maar geef het aan jezelf! Geef jezelf tijd en ruimte om inspirerende voeding te ‘eten’. Wat dat dan ook maar is voor jou. Weet je niet goed hoe te beginnen of wat dat dan is voor jou. Schrijf je dan in bij de School of Inspiration en ga je antwoorden vinden. Ga op ontdekkingstocht naar jezelf, je voorkeuren, je energiegevers. Vind je rust, geluk en plezier.

 

Wekelijks organiseren we meerdere inspiratie-classes met steeds weer ander (leven)thema’s. Je mag zo vaak en zo veel als je wilt mee doen aan alle classes die worden aangeboden. Met steeds weer nieuwe classes in het aanbod.

 

Dus wat ik mijzelf zo vaak en zo veel cadeau heb gegeven – de tijd en aandacht voor mijzelf, diepgang & kennis, met anderen woorden INSPIRATIE – wil ik nu ook aan jou en anderen geven. Hopelijk word je er net zo blij van als ik, geeft het je goeie energie en levenslust. Voelt het als een cadeautje aan jezelf. Want dat is mijn intentie.

 

Kijk rustig verder op deze site en als je vragen hebt, meer wilt weten of gewoon even wilt kletsen, dan neem contact op. Je bent van harte welkom!

 

Opgewekte groet,

 

Judith

 • 9 januari 2023 door Judith JUULZ Magazine 1.0 is gelanceerd…!!!
  Het is zover... Maar liefst 14 maanden later nadat ik de eerste letter op papier heb gezet is JUULZ Magazine 1.0 met Inspiratie over Inspiratie van...
  lees meer
 • 10 mei 2022 door Judith Maak er een (concrete) gewoonte van!
  Plezier en succesvol werken. Hoe werkt dat? Dat is waar ik elke week mee bezig ben. Want wat is daarvoor nodig? Nu las ik laatst iets interessants....
  lees meer
 • 4 april 2022 door Judith Slapen. Sliep. Lekker geslapen!
  Er kwam een vrouw bij de dokter. Ik was dat. Ik had eigenlijk geen klachten, maar ook weer wel. Ik had geen pijn of fysieke ellende of gekke bultjes...
  lees meer